Hur väljer jag skor för byxor?

Jag känner inte en kvinna som inte skulle ha minst ett par byxor i garderoben, och du har säkert dem också. I livets intensitet är de mycket mer praktiska än klänningar och kjolar. Du måste någonsin ha undrat vad skor du ska välja för en viss modell för att se bäst ut, och den här artikeln hjälper dig med det.  

Sexiga rör

Rör har blivit en symbol på sextiotalet och till och med idag förlorar de inte sin popularitet. De betonar tdina styrkor, så att du kan känna dig attraktiv och feminin. Ett säkert val är höga stövlar, fotledssko eller ballerinaskor. Om du inte har några problem att gå på höga klackar, kom ihåg att stiften betonar skinkorna och optiskt förlänger benen. 

De mest bekväma jeans

Mod kvantitetEli jeans är fantastiskt, så det är lätt att välja skor. Najomer lämpliga är plattklackade eller bredklackade skor. Du kan tro att allt passar dem. Även om en intressant lösning är sneakers med färgglada sulor som ger din stilisering lite slak. 

Elegant med veck

Kostymbyxor är fortfarande förknippade främst med män, även om detta förändras mer och mer. För män bör eleganta tofflor väljas. Om en kvinna sätter på dem, är det oftast med plattklackade skor. Du kan lika gärna välja loafers eller feminina tofflor. I den här utgåvan kommer du definitivt att se elegant på jobbet eller när du går på teatern. 

Extravaganta klockor

Trots att klockor är mest förknippade med hippier, har de varit tillbaka på våren kraftkablar. När du vill stå ut från mängden kommer de definitivt att intressera dig. Helst farvälkil, breda stolpar eller plattformar används för dem. Om du föredrar platta damskor, var uppmärksam på gymnastikskor. 

Bekväma leggings

Tätsittande benvärmare är fortfarande på mode, tack vare deras universalitet. Det är bäst om du väljer fotledskor eller runda tåskor. Enligt min mening ser de bäst ut med ballerinor som du antagligen redan har. Om du vill smala dina ben optiskt, stövlar av valfri längd hjälper dig. Leggings är perfekta stövlar för stövlar. 

 

Det är värt att komma ihåg att alla dessa regler endast är riktlinjer. Det viktigaste är att du mår bra i det du bär.