Hur väljer jag byxskor?


Jag känner inte en kvinna som inte har minst ett par byxor i sin garderob, och det har du verkligen. Med livets intensitet är de mycket mer praktiska än klänningar och kjolar. Du har säkert undrat vilka skor du ska välja för att en specifik modell ska se bäst ut, och den här artikeln hjälper dig med det.

Jag känner inte en kvinna som inte har minst ett par byxor i sin garderob, och det har du verkligen. Med livets intensitet är de mycket mer praktiska än klänningar och kjolar. Visst undrade du en gång vilka skor välj en specifik modell för att se bäst ut, och den här artikeln hjälper dig med det. 

Sexiga rör

Tubes blev en symbol för sextiotalet, och än idag tappar de inte sin popularitet. De understryker tdina styrkor, så att du kan känna dig attraktiv och feminin. Ett säkert val är högklackade stövlar, ankelhöga sneakers eller ballerina. Om du inte har några problem med att gå i höga klackar, kom då ihåg att höga klackar kommer att betona skinkorna och förlänga dina ben optiskt. 

De mest bekväma jeansen

Antal modEli -jeans är fantastiska, så det är lätt att matcha dem med skor. NajoSkor med platta klackar eller en bred stolpe är mer lämpliga för dem. Det kan anses att allt passar dem. En intressant lösning är dock sneakers med färgglada sulor som kommer att ge din styling lite slapphet. 

Elegant i vecket

Kostymbyxor associeras fortfarande främst med män, även om detta förändras mer och mer. När det gäller män bör eleganta tofflor väljas för dem. Om en kvinna tar på sig dem är det oftast med platta skor. Du kan också välja loafers eller feminina passande tofflor. I en sådan utgåva kommer du definitivt att se elegant ut på jobbet eller när du går ut på teatern. 

Extravaganta klockor

Även om klockorna är mest förknippade med hippier, har de återvänt till sedan våren kedjebutiker. När du vill sticka ut från mängden kommer de definitivt att intressera dig. Bästa hejdåkilar, breda stolpar eller plattformar är fästa vid dem. Om du föredrar platta damskor, var uppmärksam på sneakers. 

Bekväma leggings

Tights nära kroppen är fortfarande fashionabla tack vare sin mångsidighet. Det är bäst om du bestämmer dig för ankelboots eller stövlar med en rund tå. Enligt min mening ser de bäst ut med de ballerinor du förmodligen redan har. Om du vill optiskt förminska dina ben kommer stövlar i alla längder att hjälpa dig. Leggings är de perfekta byxorna för musketerskor. 

 

Det är värt att komma ihåg att alla dessa regler bara är riktlinjer. Det viktigaste är att du känner dig bekväm i vad du har på dig.