Hur väljer du trender hösten 2019 för din stilisering?

Vanligtvis behandlas skor som ett tillägg till stiliseringen, men den här säsongen finns det så många galna alternativ att det är värt att prova något nytt. Om du är rädd för att dessa typer av variationer inte är lämpliga för vardagligt bruk kommer den här artikeln att ändra dig.

Mönster och mönster

Bland hösttrenderna är alla typer av mönster populära, såsom leopard, houndstooth eller rutig. Att förena dem tillsammans bör undvikas, så det är bättre att inte välja rutiga skor med en randig blus. Det betyder inte att du inte kan kombinera mönster, men det kräver en stor känsla av stil.

Det är bra råd att välja kläder som visar en färglikhet. Om du har skor i nyanser av brunt, blått och rött kommer de att se bra ut med en klänning i en av dessa tre färger. 

Kryddig röd

Om du vill liva upp din outfit kommer rött att hjälpa dig. Inte alla har modet att bära hjärtfärgade kläder. De matchar ofta inte klädkoden för kontor och skolor. Du bör definitivt prova röda sportskor för jeans. Klassiska ser också utmärkt i kombination med vitt, marinblått och svart, särskilt till den eleganta blyertskjolen eller veckbyxorna. Din outfit kan innehålla färger som rosa och orange.

Glömt grönt

Många tycker att gröna skor inte är särskilt mångsidiga. Jag håller inte helt med om detta, eftersom det är väldigt lätt att göra dem till det mest fashionabla elementet i din garderob. Faktum är att gröna skor passar allt från marinblå jeans till en klassisk kostym. Tack vare denna kombination kommer du att stå ut på gatan. För detta kan du göra med dem färgblockeringsstyliseringar, dvs. matcha dem till något rött.  

En charmig rosa

Du kommer att känna flickaktiga i pulverrosa sneakers. De kommer att se lysande ut för outfit i mjuka, ljusa färger. Skodon i denna färg går mycket bra med blått, beige, vitt och grått.

Var inte rädd att experimentera med färger, för världen är inte bara svart och vitt. Jag hoppas att tack vare mitt råd kommer du att riskera och prova något nytt.