Hur tycker du om dina favoritskor eller sneakers?

Att köpa rätt skor har aldrig varit lätt - det gäller alla typer av skor som vi bara handlar om. Ibland köper vi dock många par sneakers och sneakers, som helt enkelt är onödiga. Varför? Vissa av dem förstöras snabbt, eftersom de inte är av god kvalitet eller används för ofta av oss.

Det finns flera sätt, förutom att köpa sköna skor av hög kvalitet, som är värda att observera, om du vill ha mer än en säsong för en modell av skor. Först och främst bör du alltid ta hand om skor, det vill säga ha dem för att inte förstöra bakdelen, och blanda inte heller fötterna. Tack vare detta kommer vi också att spara tipset.

 

Gå inte i en och samma skor

Detta är principen att herrarna glömmer. Ofta väljer vi en butik, en unik par skor som kommer att glädja oss en annan månad och oavsett väder, bara gå i den. Vi inser inte att inte ändra par skor kan vara för drastisk för någon metod. Sådant skodon förstörs snabbt och det finns ingen anledning att bli förvånad. Varför låta handen är två par som kommer att vara mer elegant eller flera sporter. En sådan mångfald gör det möjligt för oss att hålla din favorit skor i gott skick.

Har olika stilar i din garderob

Använd inte bara sneakers eller sneakers, särskilt under sommaren, när vi har många sandaler och flip-flops. Låt oss leka med stiliseringar, tack vare vilka vi också väljer andra skor, skräddarsydda för våra kläder, dvs klädskor för daglig eller ceremoniell produktion.

Kom också ihåg att omedelbart tvätta envis smuts och ta hand om ditt skors yttre skick. Fukt påverkar inte bara läderskor - det har en stor och samtidigt negativ inverkan på allt material, varför det är så viktigt att torka skor ordentligt före nästa användning. Detta är särskilt viktigt under vårtvättar och sommarregnar som plötsligt attackerar under en semesterresa.