Hur stylar man stövlar så att de alltid ser fantastiska ut?


Stövlar har stulit hjärtan hos många snygga kvinnor runt om i världen. Av goda skäl! De är funktionella, bekväma, och samtidigt kan de se riktigt bländande ut om du matchar resten av stylingen med dem. Vi har samlat några inspirationer som hjälper dig att upptäcka potentialen med ankelboots. Låt oss börja!

Några anledningar till varför vi älskar stövlar

Stövlar är skor som är en oumbärlig del av höst- och vintergarderoben för många snygga kvinnor. Det finns utan tvekan många anledningar till att vi alla älskar stövlar.

Först och främst har de varit på modet i många säsonger och det finns inget som tyder på att detta kommer att förändras. För det andra är de riktigt funktionella och att ta på dem är mycket snabbare än med långa stövlar. För det tredje, styling av dem är en barnlek! 

De passar bra till jeans, korta klänningar och till och med luftiga, golvlånga kjolar. Om du letar efter beprövad inspiration för att hjälpa dig att se vacker ut oavsett vad, har du kommit till rätt ställe. Att jobba!

Vad ska man titta efter när man väljer stövlar?

Nu när du vet att stövlar förtjänar en plats i din samling, tänk på några saker. Tack vare detta kommer valet av nästa par skor inte att vara för hastigt, och nyförvärvet kommer inte att hamna längst ner i garderoben. 

När du väljer stövlar, var särskilt uppmärksam på materialet som de är gjorda av. Naturliga material kommer att fungera bäst, där dina ben inte kommer att svettas och du kommer att känna dig riktigt bekväm. Undvik därför syntetiska material.

I grund och botten bör läder och mocka visa sig vara dina bästa val. Kom dock ihåg att mocka inte gillar vatten särskilt bra. Dessutom kan det vara svårt att underhålla, särskilt på vintern och hösten. När du väljer en mockamodell av stövlar, se till att regelbundet impregnera dina skor.

Överväg också att använda stövlar. Om du planerar att bära dem varje dag, välj de med låga klackar eller platt sulor som håller dig bekväm hela dagen. Sådana modeller kommer att vara perfekta för morgonkaffe i sällskap med vänner, varefter ni kommer att shoppa tillsammans.

När du ska bära stövlar för större evenemang, välj bättre de med högre klackar. På så sätt förlänger du optiskt dina ben, och din styling får en elegant karaktär varje gång.

En klassiker i genren som aldrig går ur mode

Letar du efter stövlar som kommer att tjäna dig i många år? Satsa på en klassiker som aldrig går ur mode! 

Välj stövlar gjorda av naturmaterial, till exempel läder. Var särskilt uppmärksam på deras nyans. Svarta, bruna eller beige stövlar kommer att visa sig vara neutrala och du kan enkelt matcha dem med de flesta kläderna i din garderob.

Tån på skon är lika viktig. Om du vill njuta av dem under många säsonger, undvik för spetsiga eller för rundade näsor. De bästa är de med en lätt mandelformad rundning.

Viktigt, håll mängden dekorationer till ett minimum. På så sätt kommer du att välja en tidlös modell av stövlar som kommer att glädja dig med sin mångsidighet, mångsidighet och chica i många år.

Känn kraften i naturen och välj djurtryck

Djurtryck har varit mycket populära i flera säsonger. Stövlar med detta motiv kommer säkerligen att ge en twist till alla, även den enklaste, styling.

Vad sägs om delikat leopardtryck? Bär dem med vita chinos och en brun linneskjorta, skapa en konsekvent, diskret look se. Tack vare snittet i ankelområdet kommer dessa stövlar även att fungera med kjolar och klänningar. Glöm inte att bära nakenstrumpbyxor under kallare dagar! 

Vem sa att djurtryck inte är lämpliga för kontorsstyling? Stövlar med detta motiv du kan framgångsrikt bära till vitt, överdimensionerad'den där skjortan och svarta cigariller. Tack vare isoleringen inuti skon blir du inte kall på väg till jobbet!

Låt dig inspireras av en western och ta på dig snygga cowboystövlar

Cowgirls är ett perfekt komplement till vardags- och festivalstiliseringar. Ta på dig dessa originalskor med jeansshorts och en vit bohoblus och bege dig till en konsert med ditt favoritband. Glöm inte en snygg hatt eller ett blommigt pannband! 

Du kan enkelt bära cowboyboots med jeans och en rutig skjorta. Tack vare den dolda plattformen kommer du att verka lite längre och din siluett kommer att se mer harmonisk ut.

Hur bär man byxstövlar?

Stövlar passar perfekt till byxor. De kan bäras med eleganta cigariller, klassiska jeans eller vaxade tighta byxor. Även om valet av bootleg-byxor är enkelt, kan frågan om hur man kombinerar dem för att se bra ut vara ett problem.

Undrar du om byxorna ska stoppas in i stövlarna eller låta dem falla fritt ovanpå skon? Allt beror på byxornas finish.

Om du har att göra med breda ben, undvik att stoppa in byxorna inuti skon. På så sätt skapas ett fult veck av materialet och du kommer att se slarvig ut. 

Om du ska bära byxor med tighta ben är det bara att sätta dem i din sko och du är redo att gå. Ett alternativ, lika snyggt, är att rulla upp benet precis tillräckligt för att visa din fotled.

För byxor med raka ben är det upp till dig att välja. Du kan antingen lägga in dem i skon eller vika byxbenet flera gånger för att visa upp en ankeldel för ett trendigt slutresultat.