Hur man väljer stift för att dansa i dem ett helt prom och många bröllop?

Hälgens höjd och dess läge

Ortopedister varnar patienten mot frekvent användning av höga klackar. Med hänsyn till det faktum att vi bara spelar en gång i vårt eget prom, föreslår vi att vi finner en kompromiss mellan hälsa och uppfyllandet av skodrömmer. När du väljer skor, kolla på var hälen placerades. Den ska placeras mitt i hälen - det här säkerställer stabiliteten när den går. Låt oss också uppmärksamma fotens längd och justera proportionalhöjden på skor - ju högre häl, desto hårdare är kroppens vikt spridd på fingrarna och därmed svårare att bibehålla balansen. Låt oss anta en enkel regel: en låg hastighet - låg häl, en större takt - en högre en. Så vilken hälhöjd blir bäst? Enligt läkare är 4 centimeter säkra, eftersom en sådan häl garanterar stabilitet medan man går - kroppens vikt bryts ner ordentligt och bra senor upprätthålls. Om vi emellertid drömmer om riktiga, höga skor, kan klackarna vara från 6 till 9 centimeter. Låt oss inte modellera oss själva på modeller som, som en del av tecknade kontrakt, måste visa sig i extremt höga skor! Låt oss också komma ihåg att filigree-tjejer kommer att se bättre ut i lägre skor, färg-matchade med tights.

Stabilisering tack vare plattformen

När vi letar efter de perfekta klackarna, låt oss titta på erbjudandet om skor på plattformen. Det är en elegant höjd som hjälper dig att balansera och öka din rörelsefrihet. Pumpar med plattform är också ett utmärkt val för de av oss som har en något bredare kalv. Låt oss sätta raka pinnar med en rundad tå, utan ränder och stora dekorationer som ser bra ut med en liten svart. Skorna är också viktiga - de kan inte vara för stora, de borde ligga bra på foten. Mäta längden på favoritparets insats innan du beställer. Vi kan välja fashionabla skor för ett prom utan att gå hem på ButyModne.pl, utan att förlora någon tid, som kan användas för att studera för de sista tentamen.

Att lära sig att gå i höga klackar

Vackra nya högklackar är packade i en låda och väntar på en stor dag? Om detta är vårt första par kommer det att vara användbart att lära sig några lektioner. Träning på höga och tunna klackar är en stor utmaning, så låt oss vara redo för den stora kvällen. Videon på Internet och närvaron av en nära kvinna - mamma, farmor eller en vän som kan behärska konsten att vacker gå i häl och hjälpa oss med några lektioner är till hjälp. Initialt kan vi ha svårt att upprätthålla balans och räta knäna, men lärandet är perfekt - tack vare regelbunden träning i hemmet, kommer vi säkert snabbt att passa!

Studniówka är en speciell kväll för studenter. Pojkarna lägger på de första kostymerna och lär sig knyta band, och tjejerna väntar på att behärska konsten att gå i häl. Möjligheten att välja en elegant klädsel är en värdefull konst, så det är en bra idé att göra sig redo för lektionen och klara provet perfekt i balsalen.