Hur man bär stövlar med klänningar för att alltid förvåna med utseendet?


Stövlar är en av de mest populära stilarna av skor för höst- och vintersäsongen. De kompletterar kläderna perfekt med byxor i huvudrollen. Undrar du om stövlarna kommer att se lika bra ut i kombination med damklänningar? Du är på rätt plats! Kolla om stövlarna matchar klänningen och hur man kombinerar dem för att alltid förvåna med utseendet.

Den perfekta duon - stövlar och en klänning

Stövlar är en av de mest mångsidiga skorna. Tack vare det karakteristiska snittet och det bekväma, men ändå universella snittet, kan de bäras med nästan vad som helst.

Stövlar klarar perfekt av ogynnsamma väderförhållanden. De kommer inte att vara rädda för regn, snö och dåligt väder, så länge du impregnerar dem i förväg. 

Många kvinnor begränsar sig till att bära stövlar. Jeans, chinos och även leggings passar verkligen bra till dem. Men när du bär stövlar behöver du inte ge upp en feminin look! 

Allt du behöver göra är att skaffa ett par strumpbyxor så kommer du att framgångsrikt kunna bära dem med klänningar under kalla dagar. Vi ger dig råd om hur du kombinerar dem med varandra och vilka modeller som fungerar för olika tillfällen. Låt oss börja!

Du kan välja färg...

Olika material, mönster och färger ... Damkängor finns i ett nästan obegränsat antal olika stilar. Tack vare detta kan de vara ett anmärkningsvärt komplement till vardags-, festival- och kontorsstiliseringar. 

Stövlar med extra isolering är perfekta för vintern. De som är gjorda av äkta läder kommer att vara lätta att underhålla. För dagligt bruk, välj en modell med en platt sula eller en bekväm plattform för att förhindra eventuell halka på en isig yta.

För kontoret, välj wedge eller post-ankelboots som ger dina stiliseringar en mer formell karaktär. Högklackade ankelstövlar kommer att vara perfekta för större utgångar, vilket dessutom kommer att få dina ben att se längre och smala ut än de egentligen är.

Om du ska på en musikfestival bör cowboy-stil fransade ankelboots definitivt följa med dig! Kombinera dem med en vit kort klänning av spets och en blomkrans och njut av den snygga looken utan större ansträngning.

Vilken klänning passar stövlarna?

Undrar du vilken klänning som matchar dina ankelboots? Praktiskt taget vilken som helst du skulle bära med loafers. Lite svart, lång, luftig, eller kanske en klassisk penna? Alla dessa klänningar kommer att se fantastiska ut med stövlar!

Skjorta, tröja och även sweatshirtklänningar harmoniserar fantastiskt med denna modell av skor. Undvik dock att bära stövlar med en snygg cocktailklänning till en väns bröllop. Vissa tillfällen kräver korrekt utvalda skor, och i det här fallet kommer stövlar att misslyckas helt på provet.

Vilka stövlar för maxiklänningar?

Luftig, ned till marken klänning kommer att vara perfekt för ett företagsevent eller en middag med familjen. Om mötet äger rum under höst-vintersäsongen kommer de att visa sig vara en utmärkt lösning eleganta stövlar på hög klacksom ger dig ett unikt utseende.

Du kan också framgångsrikt bära maxiklänningar varje dag. Styla upp dem med en katana och cowboy stövlarskapa en originell och bekväm uppsättning.

Moderiktiga stövlar för miniklänningar

Planerar du att bära en liten svart klänning? En kall dag, para ihop den med svarta strumpbyxor och svarta, mocka ankelboots med dekorativa klackar. På så sätt kommer du att få dina ben att se längre ut och din figur kommer att se smalare ut. För att bryta det monokroma se, sätt på en jacka eller kofta i en kontrasterande färg.

I början av hösten kommer stövlar perfekt att komplettera korta, tjejiga klänningar. Satsa på genombruten modell i en nyans av ljus beigesom på ett fenomenalt sätt kommer att framhäva resterna av sommarens solbränna. Ett bekvämt lågt inlägg och ett estetiskt snitt i fotleden förlänger dina ben optiskt. 

De kommer också att vara ett bra komplement till en kort klänning ljusbeige läderstövlar med ormskinnsmotiv. Denna modell kommer att se fantastisk ut med både mörka och ljusa klänningar.  

Vilka stövlar för kontorsklänningar?

Undrar du om stövlar kan bäras med en pennklänning? Dessa skor är så mångsidiga att du enkelt kan matcha dem med elegant stil till kontoret. Välja modell med spetsig tå och skön klack i dämpad färg.   

På kalla dagar, satsa på isolerad modellsom ger dig den nödvändiga komforten på vägen till jobbet. De kommer också att vara en bra lösning för kontorsstyling ankelboots i läder med låga klackardär inte ens den mest hektiska dagen kommer att vara en utmaning för dig.

Stövlar och klänning året runt

Du kan bära klänningsstövlar året runt. Bär lätta stövlar i mocka för bara ben som inte ser överväldigande ut. När vädret inte längre är bra kan du med framgång välja mörkare stövlar som ser fantastiska ut med tjockare tights.   

På sommaren och våren, kombinera dem med luftiga, blommiga, golvlånga klänningar. Välj genombrutna modeller med öppna tår som ger dina fötter tillräcklig luftcirkulation och förhindrar överdriven svettning. Under kalla dagar, välj stövlar med isolering. Kombinera dem med strumpbyxor och varma tröjaklänningar med långa ärmar.

Något för alla!

Stövlar, precis som klänningar, är så olika att - oavsett ålder, stil eller preferenser - varje kvinna kommer att hitta en modell där hon kommer att se bländande ut.

Vi hoppas att du med våra tips kommer att bemästra konsten att kombinera stövlar och klänningar och skapa fantastiska utseenden för olika tillfällen.