Hur bryr du sig om läder, eleganta skor?

Läderskor är skodon som vi borde ha i vår garderob, åtminstone för sommar eller vinter. Sådana skor är inte bara extremt slitstarka men ser också vackra ut. De är lämpliga för ett bröllop eller julafton. Allt beror på omständigheterna. Och om inköpet är enkelt och trevligt, tar vi hand om dessa skor mycket tålamod och regelbundenhet från oss. Endast på detta sätt kommer vi att kunna njuta av deras kvalitet och estetik längre.

Vad ska du vara uppmärksam på när det gäller denna typ av skor? Låt oss först och främst ignorera säljaren som erbjuder oss en produkt till huden, tillgänglig omedelbart. Dessa typer av produkter är inte en extra belastning på kunderna, men möjligheten att förlänga livet för nyinköpta par skor. Hur fungerar det och om tipsen innehåller våra produkter? Vi kan besvara denna fråga jakande!

Korrekt impregnering

Impregnering är det första steget mot att använda våra skor. Tack vare det kan vi njuta av kvaliteten på skor. Impregneringen ska användas även före första montering av skor efter inköp, helst några timmar innan du går ut. Det finns många detaljer på de polska och utländska marknaderna, så det finns mycket att välja mellan. Det är värt att komma ihåg att välja rätt impregnering för ett par skor, för att inte skada färgen och toppskiktet. Dessutom förbinder många nya användare av läderfodral ett mycket signifikant misstag. Det är en engångsprutning av skor med impregnering, medan vi i själva verket borde applicera några lager av det specifika, tills det inte kommer att absorberas i materialet. Endast på detta sätt skyddas de säkrade skorna verkligen mot smuts och fukt.

Förberedelse av skor för vinter och sommar

Sommar, men vanligtvis varmt, kan överraska oss med snabba stormar som bara kommer ut ur ingenstans. Det är därför det är värt att komma ihåg att skydda skor före och efter en sådan kritisk situation. Tidningar som absorberar fukt fungerar bäst för denna typ av hjälp. Många lägger våta läderskor på radiatorn. Det är ett misstag - hud det kan härda också, och skor får inte sättas in igen. Dessutom, om vi lagrar varmare skor för garderober och använder läder oftare, bör läderfodral fyllas med ett speciellt föremål som kommer att hålla samma form. På samma sätt bör vi ta itu med varje sko, speciellt om vi gömmer dem i en skokorg. Det är också värt att överväga att klä sig om det ibland inte är bättre att använda en skohorn. Genom att använda den kommer vi att kunna hålla baksidan av skor i mycket gott skick i många år.