Hur bär man stövlar? Tre förslag på fashionabla styliseringar


Stövlar har varit en modehit i många år. Det är svårt att föreställa sig en kvinnas garderob utan denna typ av skor. De ser eleganta ut, är bekväma och passar bra med nästan vilken stil som helst. Damer tar på dem med klänningar, kjolar, jeans, eleganta byxor och till och med träningsdräkter. Vi presenterar tre förslag på fashionabla styliseringar med stövlar!

Stövlar - varför är de så populära?

Höst- och vintersäsongen kräver att vi byter garderob till en något varmare. Detsamma gäller skor. Ett av de modeförslag som är mest uppskattat av kvinnor är damskor. Dessa tar olika former - från klassiska Chelsea -stövlar, till cowboystövlar, vandringsskor, varma sneakers till högklackade stövlar. Det finns många varianter, så det är inte konstigt att damer älskar den här typen av skor - alla hittar något för sig själva. Dessutom kan du bära nästan vilken styling som helst med sådana skor. De ser bra ut i kombination med eleganta kombinationer, samt casual eller sport. Fördelen med stövlarna är också deras relativt låga pris - du kan köpa fashionabla exemplar på KeeShoes för cirka 70 zloty. Undrar du vilken modell du ska välja? Lär känna våra förslag på hur man bär stövlar - kanske gör det ditt köpbeslut enklare!

Hur man bär stövlar - lära känna tre modeförslag

  • Stövlar i elegant stil - om du har en viktig utflykt där du vill se elegant ut eller om du är skyldig att ha en företagsklädsel rekommenderar vi att du väljer klassiska Chelsea -stövlar - platta eller höga klackar. Kanske kommer du att gilla dem svarta fotkängor på F156-2 stolpen eller stövlar med dubbar Caprice 25433 svart. Du kan bära denna typ av skor med en klänning, kjol, eleganta byxor eller en kvinnodräkt. Stövlar ser bra ut i kombination med en elegant kappa, men du kan också bära dem med en jacka. Ju mer klassisk modell du väljer, desto fler kläder kommer att matcha perfekt. Men om du väljer en mer extravagant modell, t.ex. röda isolerade stövlar på G-7656 stolpen - var försiktig när du väljer färger och mönster.
  • Fritidsstövlar - avslappnade kombinationer med stövlar har varit en hit de senaste åren. Du kan bära den här typen av skor nästan alltid - till jobbet, på bio, på en promenad, för att shoppa eller till och med för en fest. När säsongen för ballerinor, espadriller och sandaler är över är det värt att ha klassiska stövlar i ärmen. Om du väljer stövlar med dubbar och spännen, som är väldigt moderiktiga den här säsongen, som t.ex. Bestelle svarta rockstövlar, kan du kombinera dem med svarta rör eller pojkvänner och ta på dig en kappa eller din favoritjacka. När du väljer en färgkopia, t.ex. Goodin snygga röda fotkängor, kan du ta på dig en fashionabel kjol eller din favoritklänning. Det är bäst att välja en svart eller marinblå kappa för toppen. I sin tur skor som dessa Platta stövlar för kvinnor gröna 99-110 Olive framgångsrikt kombinera med dina favoritjeans och en varm jacka!
  • Sportkängor - fram till nyligen var stövlar endast förknippade med sin eleganta version. Idag, men som svar på kundernas behov, finns de också i mer sportiga versioner, så att du framgångsrikt kan bära dem med leggings eller sweatpants. Till exempel skor Ugg Mini Bailey Bow Ii W 1016501-BLK är en typ av stövlar som även influencers bär med träningsdräkter. Matcha den här typen av skor med dina favoritbekväma, bekväma byxor och en varm jacka, så kommer ditt modeutseende att vara snyggt och framför allt bekvämt! Du kanske också gillar dem isolerade rosa sneakers TL135-3som du kan bära med leggings och rusa i dem till träning. Ändå kommer de också att se bra ut med jeans eller byxor.

Vad ska du tänka på när du köper stövlar?

Vi visade dig hur många typer av stövlar du kan hitta. Du kan dock tvivla på om alla är lämpliga för dig. Om du har en smal figur och långa ben är stövlar med en lös övre det bästa valet - de kommer att betona dina fördelar. När du och din vän har korta ben rekommenderar vi matchande högklackade stövlar som optiskt förlänger dem. När det gäller smala kalvar har damer råd med en antydan till galenskap - välj stövlar med dekorationer (t.ex. fransar, dragkedjor) och i färgglada versioner. Å andra sidan, om du har lite mer massiva kalvar, välj klassikerna - en monterad ovandel och byxor i samma färg kommer att göra din kalv smalare. Detsamma kommer att hända när du väljer en fotledsmodell med vertikal rand.

Som du kan se är stövlar en mycket mångsidig typ av skor. Du kan sätta på dem för nästan alla tillfällen och för olika stilar. Vi uppmuntrar dig att bekanta dig med erbjudandet från KeeShoes onlinebutik, där du hittar ett stort utbud av trendiga modeller av stövlar och du enkelt kan matcha dem till din stil. Lyckad shopping!