Hur bär man pumps varje dag och på helgdagar? Upptäck idéer för stiliseringar som kommer att glädja dig


Pumps är ett måste i varje snygg kvinnas garderob. Rätt utvalda kan de göra underverk och göra den formella stiliseringen ännu mer elegant och lägga till en unik accent till det vardagliga. Ta reda på vad du ska leta efter när du väljer dem och hur du stylar dem för att njuta av deras utseende oavsett omständigheterna.

Pumpar - en obestridlig symbol för femininitet

Pumpar är utan tvekan en symbol för femininitet. De får varje stilisering att se fenomenal ut, och de förlänger benen otroligt. Det bästa av allt är att du kan bära dem med nästan vad som helst. 

Väl valda pumps hjälper dig att göra varje formell styling ännu mer raffinerad och elegant. Du behöver inte begränsa dig bara till pennkjolar, kontorsklänningar eller eleganta cigariller. 

Du kan framgångsrikt ta på dig dessa skor även för vardagsbruk utrustaden där. De ser fenomenala ut i sällskap med fashionabla jeans med skavsår, luftiga maxiklänningar eller glänsande leggings.

Ett brett urval av dampumpar

Att välja dampumpar kan vara en utmaning. Tillverkare försöker överträffa varandra när det gäller färger, design och material som används. Om du väljer matt mocka eller glansigt lack beror bara på dig!

Kom dock ihåg att alltid vägledas av komfort! Pumpar gjorda av naturligt läder eller mocka kommer att vara mycket bekvämare än syntetiska material. Inte bara kommer de lätt att anpassa sig till formen på dina fötter, utan de kommer också att hålla mycket längre. 

När du väljer pumps, var också uppmärksam på höjden på hälen. Om du känner dig osäker när du bär skyhöga klackar, byt ut dem mot stabilare pumps på pelaren, där tyngdpunkten fördelas jämnare och du kommer att känna dig bekväm. 

Tåhättan på skor är lika viktig. Den rundade ser mer avslappnad ut, medan den spetsiga är perfekt för mer formella tillfällen. Dess otvivelaktiga fördel är det faktum att den optiskt förlänger benen, vilket gör att hela siluetten ser smal ut.

Beige pumps för en himmelsk beneffekt

Färg spelar definitivt roll! Speciellt när man vill få effekten av benen upp mot himlen. Näsa beige pumps av mockasom gör att du kan uppnå den optiska illusion du vill ha på nolltid.

Beroende på dina planer kan du bära dem med en romantisk klänning med ett blommotiv eller med fashionabla jeans med skavsår och överdimensionerad'tröja eller linneskjorta. Glöm inte att vika benen några gånger för att exponera fotleden. På så sätt kommer dina ben att se ännu längre ut!

Beige och vitt är en perfekt kombination som ständigt har förtrollat ​​i flera säsonger. Bekvämt kit beige pumps med låga klackar med vita byxor eller spetsklänning och njut av det snyggt och harmoniskt seiem, där du framgångsrikt kan gå till jobbet eller ta en promenad runt staden.

Om du gillar att leka med mode, välj kontrast och kombinera beige, bundna pumps med en svart, monokrom styling eller med en röd cocktailklänning. I denna outfit kommer du att se perfekt ut när du träffar vänner, på din systers bröllop och till och med på en dejt.

Vad ska man ha ljusa pumps med?

Ljusa pumps hjälper dig att piffa upp alla enfärgade stylingar. Om du vill ha ett balanserat slutresultat, bär dem med eleganta plagg.

Knallrosa pumps få dina ben att se mer solbrända ut. Bär dem med en svart utsvängd klänning som slutar något ovanför knäet, eller använd dem i kombination med en marinblå 7/8 längd jumpsuit.

Om du ska på bröllop kan du bära dem med en marinblå klänning. Var dock noga med att inte överdriva tillbehören. Välj delikata smycken och sminka dig i dämpade färger.

Skapa en elegant outfit för kontoret

De är perfekta för kontoret klassiska pumps i svartsom passar perfekt till alla affärskläder. Bär dem i kombination med en snyggt pressad vit skjorta och en pennkjol, som du kan ersätta med eleganta cigariller.

För en ännu mer professionell look, bär en matchande jacka över toppen och stift upp håret i en klassisk bulle. Klädd så här kan du gå inte bara till kontoret utan också till ett jobbmöte.

Style pumparna för en dejt

Gör du dig redo för en dejt och undrar vad du ska ha på dig för att se snygg ut? Pumps är definitivt din allierade! Att välja de i röda nyanserdu kommer att se extremt sexig ut. Kombinera dem med en figursydd svart klänning och delikata smycken. Glöm inte rött läppstift för att hjälpa dig få WOW-effekten!

När du ska på dejt behöver du inte begränsa dig till korta klänningar. Mocka pumpar de kommer perfekt att komplettera stiliseringen med en lång, luftig kjol med ett djurtryck skriva utem och en vanlig T-shirt. Under kalla dagar, bär en ramones läderjacka eller en lång trenchcoat.

Ett snyggt utseende kan gå hand i hand med komfort

När du bär pumps, kom ihåg att snyggt utseende definitivt kan gå hand i hand med komfort. Välj beprövade varumärken som kombinerar estetik med komfort. Välj material av god kvalitet och ge inte upp bra stil, oavsett vad dina planer är. Vi är övertygade om att genom att följa våra råd kommer du alltid att se och må bra!