Herr Puma skor - skor för älskare av sportstil


Män älskar komfort, sportig lek och mode som passar deras livsstil. Så de bär jeans, t-shirts och bekväma skor dagligen. Bland hela produktsortimentet är Puma herrskor mycket uppskattade. Vi har utarbetat en samling inspirationer för dig som kan hjälpa dig att hitta rätt par inför den kommande säsongen!

Puma skor - varifrån kommer varumärkets popularitet?

Det finns många välrenommerade skomärken på marknaden. Bland sporterna är de mest kända Adidas, Reebok, Nike, Asics, Converse, New Balance, men också Puma. Låt oss ta en titt på det senare märket lite. Tja, Puma är ett tyskt företag som tillverkar skor och sportkläder. Det grundades 1948 i Tyskland. Företagets början går dock tillbaka mycket tidigare, fram till 1924, då två bröder Rudolf och Adolf "Adi" Dassler grundade Dassler Brothers skofabrik. Vid den tiden var det involverat i produktion av skor för Wehrmacht -soldater och sportskor för Tysklands och USA: s landslag för de olympiska spelen i Berlin. 1948 splittrades företaget - bröderna bestämde sig för att dela företaget. Rudolf Dassler fortsatte sin verksamhet under namnet Ruda, som han senare bytte namn till Puma Schuhfabrik Rudolf Dassler, medan hans bror grundade det tävlingsmärkta Adidas. Överraskande, eller hur?

Puma herrskor - hur väljer man rätt?

När du köper skor, oavsett om det är Puma-herrskor eller andra sportskor, är det värt att överväga flera element som kommer att omsättas i bärkomfort, skons hållbarhet och välbefinnande när du har dem på fötterna. Här är några saker som hjälper dig att välja rätt skor!

  • Skos estetik i linje med dina preferenser - även om detta kan vara en sekundär aspekt för människor som värdesätter funktionalitet, är snittet, designen och färgerna mycket viktiga. Du är tänkt att må bra i skor, så de ska överensstämma med din stil. Gillar du starka accenter? Då kanske du gillar skor med röda tillbehör eller neoninsatser? Om du föredrar dämpade, diskreta varianter - välj Puma enkla skor för män.
  • Högkvalitativt utförande - för att skorna ska tjäna dig även under flera säsonger är det värt att välja en modell gjord med omsorg om detaljer. När det gäller Puma herrskor behöver du inte oroa dig för det här problemet. Varumärket fokuserar på en hög produktionsstandard, de bästa materialen och gör allt för att tillfredsställa användarna.
  • Rätt vald storlek - Pumaskor för män har ingen speciell storlek och är vanligtvis kompatibla med den storlek du bär varje dag. Så om alla dina skor är storlek 44 är det bäst att välja det numret här också.
  • Syfte - när du köper Puma herrskor vet du säkert för vilket syfte du främst vill använda dem. Om de ska vara promenadskor - kan du prova en modell av sneakers eller sneakers, men om de ska vara träningsskor, leta efter en modell som är lämplig för träning. Det finns skor för gymmet, jogging eller lagsporter.
  • Säsong - Puma herrskor är olika varianter som fungerar bra både under våren och sommarsäsongen, samt modeller anpassade för höst och vinter. Bland förslagen hittar du till exempel isolerade fotledsmodeller, som kommer att vara perfekta i dåligt väder.

Herr Puma skor - de mest fashionabla modellerna 2020

Vi har utarbetat en lista över flera modeller som är särskilt populära under 2020. Här är Puma herrskor som du kanske gillar!

Vi hoppas att våra tips kommer att vara till hjälp för dig och du kan enkelt hitta en modell som uppfyller dina förväntningar i KeeShoes -butiken. Vi erbjuder ett stort utbud av trendiga och snygga Puma herrskor och önskar dig en lycklig shopping!