Har du problem med massiva kalvar? Vi vet vilka skor som får dem att se smalare ut!


Korta, muskulösa vader kan se tjocka ut och ställa till många problem när man väljer styling. Som tur är behöver du inte gå på en restriktiv diet eller träna dig själv på gymmet för att visuellt banta dem. Vi kan några knep för att få dina ben att kännas längre och du kommer att älska att bära korta klänningar. Låt oss börja!

Enkla knep för massiva kalvar

Tjocka vader kan vara en riktig mardröm, vilket gör det svårt att välja en outfit varje dag och på helgdagar. Lyckligtvis finns det några effektiva knep som får dina massiva vader att se smalare ut.

Läs våra tips och njut av det perfekta utseendet på dina ben, oavsett din figur. Som tur är behöver du inte gå på diet eller köpa ett gymmedlemskap.

Allt du behöver är... rätt par skor som får dig att älska korta klänningar och kjolar igen. Se själv att den optiska vadbantningen är mycket lättare än du kanske tror från början!

Allt du behöver är en korrekt utvald häl, färg och tå på skon, och dina massiva vader kommer att förändras till oigenkännlighet!

Balansera proportionerna genom att välja en högre klack

Klackar kan göra underverk! De förlänger benen optiskt, vilket gör att hela siluetten ser mer harmonisk och balanserad ut. Detta gäller särskilt för kvinnor med massiva vader.

Kom dock ihåg att att bära höga klackar för ofta kan vara skadligt för din hållning och ditt välbefinnande. Dessutom kan det i det långa loppet förkorta vadmusklerna, vilket gör att de ser ännu mer muskulösa och skrymmande ut.

Av denna anledning, bär skor med medium eller låga klackar på en daglig basis. På så sätt smalnar du dina tjocka vader och får självförtroende. Undvik också nåltunna stiletter som kan stå i en karikatyr kontrast till de massiva benen. 

välja skor på stolpen eller kilarsom kommer att balansera dina proportioner. Deras ytterligare fördel är det faktum att de är mycket bekvämare än tunna klackar.

Färg spelar roll

Mörka skor kan optiskt förkorta benen. Det är dock inte nödvändigtvis fallet så länge du stylar dem ordentligt. Om du vill övervinna problemet med tjocka vader, undvik att bära svarta skor på dina bara fötter.

Kombinera dem med svarta, tunna eller tjocka strumpbyxor. Du kommer att se ännu smalare ut om du matchar den med svarta byxor eller en kjol.

Denna princip fungerar åt båda hållen. Bara ben kommer att se bra ut i kombination med nakna skor. Försök att matcha färgen på dina skor till din hudton. På så sätt kommer du att få dina ben att se längre ut och dina vader att se smalare ut på nolltid. 

Monokroma stiliseringar är ett utmärkt sätt att enkelt kamouflera bristerna i Moder Natur. Genom att tillämpa denna princip från midjan och nedåt kan du vara säker på att dina massiva vader inte längre är i centrum för uppmärksamheten.

Se upp för tjockleken på ränderna

Många kvinnor med massiva vader ger upp skor med ankelrem. Detta är dock inte nödvändigt! 

Tunna ränder kan faktiskt se bäst ut på kvinnor med smala, långa ben, vilket skapar en för stor kontrast till tjocka vader och drar extra uppmärksamhet till problemområden. 

Undvik också ränderna som korsar fotleden. Skor med långa knytband kan få dina vader att se skrymmande ut. För att effektivt förhindra att detta händer, välj skor med motsvarande bredare remmar.

Vilka skor för feta kalvar att bära varje dag och på helgdagar?

Undvik skor med platt sula, som optiskt kan förkorta dina ben, vilket gör att de ser ännu mer massiva ut. Även om klassiska ballerinor inte kommer att vara din allierade, behöver du inte helt ge upp platta skor. Välja balettskor med spetsig tåsom gör att dina ben ser lite längre ut. 

Om du värdesätter bekväma skor på en daglig basis, satsa på moderiktiga skor sneakers på plattformen. På detta sätt kommer du dessutom att smalna av dina anklar, vilket skapar en perfekt harmoni. Under varma dagar, satsa på förhöjda sandaler eller espadrillersom perfekt kommer att komplettera vardagliga stiliseringar. 

För större utgångar, använd klassiska stolpar eller pumps. De kommer också att visa sig vara ett bra val oxford skorsom ger dig en formell look samtidigt som den behåller ojämförlig komfort.

Hur väljer man stövlar för tjocka vader?

Att välja stövlar för massiva kalvar kan vara en riktig utmaning. Lyckligtvis är det inte omöjligt att hitta vinterkängor som passar vida ben. 

Först av allt, leta efter stövlar med ovandel som breddas uppåt. Undvik syntetiska material. Välj läderskor som under påverkan av användning anpassar sig efter vadernas bredd. 

Flexibla insatser inom blixtlåsområdet kommer också att vara en ovärderlig fördel. På så sätt får dina sothöns extra utrymme och du kommer att känna dig bekväm.

Välsittande skor kan göra underverk!

Välsittande skor kan göra underverk, även om dina vader är riktigt massiva. Var inte rädd för att använda våra beprövade metoder och välj skor som hjälper dig att maskera dina brister. 

Vi är övertygade om att genom att följa våra råd kommer din tjejiga kärlek till klänningar och kjolar att återvända och du kommer att återfå självförtroendet.