Glany - ett ungdomsutseende i en kvinnas utgåva?

Guanys är främst associerade med ungdomsrörelser, inte helt feminina - tvärtom. Stövlar, som skor till hösten, kan dock fungera som ersättning för stövlar och stövlar, för vilka det fortfarande är för varmt. För närvarande kan vi se mycket intressanta par av dessa skorsom kommer att uppmärksamma varje kvinna. Varför?

Tänk på "glany", vi kan se en vision av svarta, ganska stora skor som hamnar bakom fotleden och ännu högre, här under knäet. Samtidigt kan dessa feminina versioner, som befordras under hösten säsongen 2018, kunna erövra hjärtat ... med färg, tryck och till och med en lapp.

 

Burkar - inte bara svart, inte bara vit

Den feminina versionen av karbonater, eller uppbyggda laced stövlar, är mer som bergspårare än tunga militära skor. Under tiden kommer karbonatet att fungera bättre under en promenad på Krupówki än under en mars till toppen av polska bergen. Färgglada skor är en träff för den aktuella säsongen. Du kan välja inte bara svart, vitt eller rött skor, men också rosa eller svart med utskrifter olika intressanta bilder. Dessutom är dessa skor inte bara färgglada. De har ofta olika applikationer som gör att en kvinna sticker ut från mängden. Dessa applikationer är verkligen olika. De kan vara fläckar med hjärtan, skalle, fartyg, samt speciellt veckad, extra hud som lockar allas ögon.

Vad ska man ha på sig kol?

Vi börjar ha på dig jackor och jackor. Glany i denna feminina utgåva passar inte bara för olika typer av dunjackor, men också längre, enfärgade rockar. Mässingskläder betonar femininitet, vilket ger en något nödvändig klo. För att göra denna klo mer synlig, kan du investera i en varm bomullskjorta - med glaset blir en bra symbol för kvinnors självförtroende. Detta är ett bra val för kvinnor som uppskattar feminina delar av outfitet och vill inte bara klä sig i romantiska stileringar. Det är också värt att splurga med kläder, speciellt när man går ut till staden - en elegant kostym med kol i en intressant färg fungerar bättre än sofistikerade höga klackar.