Glany - en ungdomlig look i en kvinnlig upplaga?


Glans förknippas främst med ungdomsrörelser, inte helt kvinnors - tvärtom. Stövlar, som höststövlar, kan dock vara en perfekt ersättning för Chelsea -stövlar eller stövlar som fortfarande är för varma för dem. För närvarande kan vi se många intressanta par av dessa skor som kommer att locka varje kvinnas uppmärksamhet. Varför?

Glans förknippas främst med ungdomsrörelser, inte helt kvinnors - tvärtom. Stövlar, som höststövlar, kan dock vara en perfekt ersättning för Chelsea -stövlar eller stövlar som fortfarande är för varma för dem. Vi kan se mycket just nu intressanta par av dessa skorsom kommer att locka varje kvinnas uppmärksamhet. Varför?

När vi tänker "stövlar" står vi inför en vision om svarta, ganska stora skor som slutar bakom fotleden, och ännu högre, strax under knäet. Samtidigt kan dessa feminina versioner, som lanserades under höstsäsongen 2018, vinna hjärtat med ... färg, tryck och till och med en lapp.

 

Stövlar - inte bara svarta, inte bara vita

Den kvinnliga versionen av stövlar, det vill säga stängda snörskor, ser mer ut som fjällvandringsskor än tunga militära stövlar. Samtidigt är det stövlarna som kommer att visa sig bättre under en promenad på Krupówki än under marschen till topparna i de polska bergen. Färgglada skor är en hit för säsongen. Du kan välja inte bara svarta, vita eller röda skor, utan också rosa eller med tryck olika, intressanta bilder. Dessutom är dessa skor inte bara färgglada. De har ofta olika applikationer som får en kvinna att sticka ut från mängden. Dessa applikationer är verkligen olika. Dessa kan vara fläckar med hjärtan, dödskallar, fartyg, samt speciellt skrynklig, extra hud som lockar ögonen på alla.

Vad ska man ha stövlar på?

Vi börjar sakta bära rockar och jackor. I denna damutgåva passar stövlarna inte bara med olika typer av dunjackor, utan också med längre, enfärgade rockar. Mässingsskor framhäver kvinnlighet, vilket ger det lite av en nödvändig twist. För att göra denna klo mer synlig kan du investera i en varm bomullskjol - med stövlar kommer det att bli en stor symbol för kvinnligt självförtroende. Det är ett bra val för kvinnor som uppskattar feminina klädesplagg, och samtidigt inte bara vill klä sig i romantiska stilar. Det är också värt att bli tokig med outfiten, särskilt när du ska till staden - en elegant outfit med stövlar i en intressant färg kommer att fungera bättre än sofistikerade högklackade stövlar.