Förbered dig på dåligt väder. Vi väljer snygga höstskor för dam


Höstvädret gör att många kvinnor säger hejdå till sköna sandaler och ballerinor med smärtsamt hjärta, att behöva ta på sig lite tyngre skor. De allestädes närvarande pölarna, det kraftiga regnet och leran avskräcker valet av snygga skor. Som tur är behöver det inte vara så! Vi ger dig råd om vilka skor som ger dig den nödvändiga komforten på hösten, samtidigt som du fortfarande ser feminin och chic ut.

Vad ska man leta efter när man väljer damskor för hösten?

Höstvädret är extremt varierande. Behagliga solstrålar växlar med kraftiga regn. När du väljer skor för hösten måste du vara uppmärksam på skornas hållbarhet och vattentäthet, tack vare vilken du framgångsrikt kan övervinna även de djupaste pölarna. Å andra sidan kan regnstövlar under varmare höstdagar orsaka obehag, vilket gör att dina fötter svettas.

Att lösa detta problem är mycket enkelt. Se till att kolla väderprognosen när du planerar din avresa. På så sätt slipper du besvikelser och inte bli överraskad av några inslag.

På hösten blir vi ofta på sämre humör och känner oss deprimerade. För att förbättra ditt välbefinnande, satsa på färgglada modeller av skorsom kommer att distrahera dig från den molniga himlen. På så sätt får du ett fräscht och spännande slutresultat som får förbipasserande att le uppriktigt när de ser dig.

Var också särskilt uppmärksam på materialet från vilket höstskorna för kvinnor är gjorda. Gör ditt val vattentät modeller som håller fingrarna torra och förhindrar förkylningar. Kom ihåg att skorna blir smutsiga mycket snabbare på hösten. Av denna anledning kommer de att visa sig särskilt väl lätt att underhålla modeller som bara behöver torkas av med en trasa för att de ska se bra ut igen.

Upptäck våra typer av damskor för hösten för vardagsbruk och för större evenemang som gör att du kan gå igenom den här säsongen med bra stil, vilket garanterar komfort.

Kvinnors höstskor varje dag och på helgdagar

Höstskor för kvinnor kan vara praktiska och samtidigt se riktigt chica ut. Ett stort utbud av damskor för hösten gör att du enkelt kan välja modeller som speglar din ursprungliga stil. Vi tipsar om vilka av dem som är värda att ha i din garderob. 

Höstskor är det perfekta valet för den här tiden på året. De förhindrar att fötterna blir blöta och är extremt lätta att styla. Casual modeller i dämpade färger kommer att vara perfekta för vardagsbruk, och du kommer att kunna bära dem både med byxor och klänningar i kombination med strumpbyxor. Tack vare dess mångsidighet kommer ett par sådana höststövlar att passa praktiskt taget allt i din garderob. 

Din garderob bör även innehålla klassiska svarta eller bruna ankelstövlar. Stövlar är snygga, bekväma och praktiska skor som aldrig går ur modet. I kombination med en ramones-jacka balanserar de perfekt tjejers stiliseringar, och på daglig basis ser de gudomliga ut i kombination med fashionabla jeans. Det är svårt att hitta en outfit som de inte passar!

Stövlar kommer också att fungera bra för större utgångar. Gör ditt val modeller med små klackar och matcha dem med skjorta, kjol och strumpbyxor. Du kan framgångsrikt bära dem i sällskap med eleganta cigariller. De kommer också att fungera bra för kontoret mockasiner eller loafers på plattformen. Bär dem med en feminin kostym och se extremt professionell ut. Kvinnors hösttofflor är också en bra lösning för jobbet. Tack vare en bekväm klack kommer de att få dig att se snygg ut.

Du kommer också att behöva snygga sådana på en daglig basis gummistövlar. Oavsett om du planerar en promenad i skogen eller en promenad genom gamla stan behöver du ett par rejäla skor som tål både lera och kraftiga regn. Sätt upp dem med en härlig regnkappa och strumpor i en dämpad nyans. Du kan framgångsrikt styla dem i kombination med en fashionabel trenchcoat. Det är också värt att fylla på med läder över knästövlarnasom är perfekta för kallare dagar. 

Lyckligtvis är hösten inte bara en regnstorm. På klara dagar, välj lätta och bekväma modeller som t.ex sneakers om sportskor. Modeller i djärvare färger som kommer att liva upp även de mest monokroma kommer att fungera särskilt bra se. Om du vill förlänga benen optiskt, välj de populära modellerna på en bekväm plattform. Genom att para ihop dem med en neutral outfit kommer du att uttrycka din outfit på nolltid samtidigt som du behåller balansen. Om du föredrar dämpade lösningar, välj svarta höstskor för dam.

Undvik dessa skomodeller på hösten!

I princip kan du på hösten bära praktiskt taget alla typer av skor som ger dig termisk komfort och bekvämlighet. Även om alla grepp är tillåtna på mode, är det tillrådligt att undvika att bära mockaskor under skyfall.

Mocka gillar bara inte vatten. Välj vattentäta modeller eller skor av lättskötta material. På så sätt kommer höstskor att tjäna dig i många år, och du kommer alltid att se snygg och estetisk ut.