Flickaktigt, rockstil eller kanske cowboystil? Vi väljer skor till en vit klänning


Att bära vita klänningar är inte bara reserverat för brudar! Denna klassiska färg är perfekt både för vardagsbruk och för större evenemang. Det enda du behöver är korrekt utvalda tillbehör. Vi tipsar om vilka skor som matchar en vit klänning stylad på olika sätt.

Inte bara för brudar

Många kvinnor förknippar en vit klänning endast med brudens outfit. Inget kan vara mer fel! Denna färg är inte endast reserverad för kvinnor som gifter sig, och en vit klänning kan vara en del av både vardagliga och mer eleganta stilar.

När allt kommer omkring är vitt en neutral färg som harmoniserar fenomenalt med praktiskt taget vilken annan färg som helst. Kommer du att bestämma dig för kontrasterande svarta, dämpade beige eller energigivande, varma nyanser? Valet är ditt!

En vit klänning är som en tom duk där du kan skapa precis vad du vill. Kommer du att välja en tjej- eller rockutgåva? Eller kanske du väljer klassisk elegans? Mängden av möjligheter får dig att undra om du klarar av stylingen av en vit klänning? Med våra råd är det enklare än du kanske tror från början. Låt oss börja!

Vit klänning i flickaktig utgåva

Vitt i kombination med puderrosa hjälper dig att uppnå ett delikat, tjejigt slutresultat. Beroende på tillfälle och dina preferenser, välj rosa ballerinor, mockasiner, sneakers eller hälar.

Om du gillar avslappnade kombinationer, gå för rosa sneakersoch lägg på en ljus katana ovanpå. En sådan outfit kommer att vara perfekt för dagligt bruk.

När du väljer rosa tillbehör behöver du inte begränsa dig till en blek nyans. Vad sägs om en mörkare, mer intensiv rosa? Dirty pink är en neutral färg som fungerar även i kontorsstyling. Välja pumps med låga klackarsom du kan kombinera med en vit klänning, svart jacka och ... redo.

Sandaler på hög klack med snygga knytband är också perfekta för en klassisk vit klänning. Mocka modell kommer att få din stilisering att få en original finish. Välj roséguldssmycken och du är redo att festa till gryningen!

Vit klänning för kontoret

Biel är en synonym för elegans. Av denna anledning kommer en klänning i denna färg att vara perfekt för kontoret. Undrar du vad du ska ha på dig för att se professionell ut? Välj en svart figursydd jacka och svarta skor. 

De kan vara läderpumps på en stilettklack, klassiska stövlar i mocka, Loafers med guldspänne eller bekväma ballerinor platt. Vart och ett av dessa förslag är lämpliga för ett kontor.

Vit klänning och beige skor

Om du värdesätter klassiska stiliseringar, välj dämpade, neutrala färger. Vad sägs om beige skor? Det här alternativet är lämpligt för både vardagliga och större evenemang, som ett dop, trädgårdsfest eller en dejt på en fin restaurang.

På sommaren, sätt på beige sandaler. Välj dessa för ditt dagliga liv och rörelse på en platt sula, och för mer sofistikerade tillfällen, gå för modeller på en stift. Vitt och beige är en kombination som hjälper dig att framhäva din solbränna, vilket gör att din siluett ser smalare ut. 

På hösten och vintern, välj beige stövlar som fenomenalt kommer att komplettera outfiten med en vit klänning. Vill du ha ett feminint, kokett slutresultat, välj högklackade stövlar som slutar mycket under knät. Dessa skor kommer att se bra ut med midiklänningar. För kortare stilar, välj långa musketörer. Beige stövlar över knäet få dina ben att se mycket längre ut.

Vit rockklänning

En vit klänning kan vara grunden för rockstiliseringar. Allt du behöver göra är att ta på dig en bikerjacka i läder och en fashionabel hatt på huvudet. Undrar du vilka skor som passar till den? Det är lätt! 

På kalla dagar, definitivt satsa på tunga stövlar. Välj mellan snörning i militärstil eller en med spännen. De kommer också att fungera utmärkt vita stövlar med kontrasterande snören och en trappersula. Vad sägs om beige stridsstövlar? Denna nyans kommer inte bara att få dig se tycka om glam rock, men också optiskt förlänga dina ben. 

På sommaren och våren ska du dock ha på dig sneakers. Vit kort modell är en klassiker i genren som fungerar för alla tillfällen. Men om du föredrar skor som är lättare att underhålla, se till att välja svart modell.

Vit klänning i cowboystil

En vit midiklänning i spets är en bra bas för att skapa cowboy-outfits. Allt du behöver är förstås cowboystövlar. Välj de kamelbruna för en vilda västern-look. Om du vill lägga till lite höjd till dig själv, satsa på modell med dold kil. Fläta håret i en lös fläta, och på kalla dagar, komplettera stylingen med en katana och den är klar!

En beprövad bas för att uttrycka din stil

En vit klänning är en beprövad bas för att uttrycka din individuella stil. Beroende på ditt humör, para ihop den med tjejiga tillbehör eller ta på dig rockaccessoarer.

Om du värdesätter klassikerna, välj mjuka och dämpade nyanser av skor som hjälper dig att få WOW-effekten oavsett tillfälle. Men var inte rädd för att leka med färger! Inom mode är alla lastrum tillåtna.