Festskor för honom och henne. Bli inspirerad!


Rund födelsedag, storslagen kampanj, nyårsbal, karneval eller kanske en kväll på klubben? Oavsett vart du går, är rätt skor viktigt för att fortsätta dansa hela natten. Vi tipsar om vilka skor som fungerar för en fest både för henne och för honom.

Vad ska man leta efter när man väljer skor för en fest?

Tillfället för firandet närmar sig med stormsteg, och du undrar fortfarande vilka skor du ska välja? Lyckligtvis behöver du inte besvära dig med detta problem! Vi har förberett några bra tips som hjälper dig att välja de perfekta skorna för festen.

Var först uppmärksam på klädkod. Om det finns specifika klädkoder på din fest kanske du vill följa dem. Ska du på en svensexa, och vittnet bad alla deltagare i evenemanget - förutom den blivande bruden - att vara klädda i svart? Välj i det här fallet svarta skor. Välja klassiska barersom också kommer att tjäna dig på en daglig basis eller mer extravagant, en festmodell med fashionabla jets

För det andra är det lika viktigt tillfälle att fira. Ska du på en fest för Halloween? Blåa höga klackar med söta pompoms-prydnader kommer verkligen inte att fungera med en häxklädsel. Välj istället högklackat blodröd. Denna modell av skor är så mångsidig att den till och med fungerar för en väns bröllop.

För det tredje, var uppmärksam på dina fötters tillstånd. Även om män bör ha täckta skor vid de flesta tillfällen, blir saken lite mer komplicerad för kvinnor som ivrigt väljer sandaler till fest på sommaren. Öppna tår och hälar kräver ordentlig vård. Måla noggrant dina naglar och återfukta dina fötter. Om du inte kan klara av denna uppgift på egen hand, kontakta en fotterapeut eller kosmetolog. Kom ihåg att torra klackar och försummade naglar kommer att överskugga charmen hos även de vackraste högklackade sandalerna.

Låt inte smärta i fötterna hindra dig från att ha det bra

När du ska på fest måste du först och främst ta hand om bekvämligheten. Detta är oerhört viktigt om du inte vill att ömma fötter ska hindra dig från att ha det bra.

Det är viktigt att festskor inte är med dig för första gången i ditt liv. Skor som nyligen tagits ur lådan ser bäst ut, men kan orsaka dig mycket problem. Liktornar, blåsor och liktornar kan förstöra ditt nöje på nolltid. För att förhindra att detta händer, försök att sprida dem i god tid. Bär dem flera gånger hemma, gå på den mjuka mattan. På så sätt kommer du att se till att inget förstör din feststämning.

Är du orolig för långa timmar i höga klackar? Investera i gelinlägg under hälarna och tårna som ger dina fötter verklig komfort. När du bestämmer dig för dina kulor, se också till att du rör dig graciöst i dem. En orimligt hög klack, även om den kommer att se fängslande ut, kan göra din gång onaturlig, till och med karikerad. Istället för att överdriva det med höjden är det bättre att välja de modeller där du känner dig mest bekväm.

Om du inte bär höga skor till vardags, välj modeller med stolpe eller kilklack. Skor med platt klack kommer att vara en lika bra idé. Vad sägs om utsmyckade ballerinor i mocka i färgen energigivande fuchsia? Om du föredrar mer dämpade nyanser, välj pulverrosa. Det kommer att fungera för fans av en tidlös stil klassisk svart med originaldekorationer formad som blommor.

En perfekt lösning för kvinnor som vill göra ett ojordiskt intryck i början av evenemanget, och sedan säkerställa ojämförlig komfort och frihet, är kombinationen av höga och platta skor. Sätt den förstnämnda på ingången och när de börjar reta dig, ta några extra plattklackade skor ur väskan. Tygballerinor med mjuk sula, som kan rullas ihop och gömmas i en handväska, är perfekta för klubben.

Bli inspirerad! De mest intressanta festskorna för honom och henne

Nu när du vet vad du ska leta efter när du ska välja skor till din fest är det dags att välja det perfekta paret.

Klassiska höga klackar i en färg som matchar bokstavligen allt kommer att vara en bra lösning för kvinnor. Svarta klackar behöver inte vara tråkiga och förknippas med kontorsarbete! Vad sägs om bundna pumpar på ett inlägg med öppen häl? Denna modell ser riktigt fängslande ut i kombination med en miniklänning eller midiklänning. Om du vill upptäcka fler fötter, gå lång sandaler med lackerad finish.

Kom ihåg att du inte behöver begränsa dig till svart. Ha kul med färger! Varsågod och välj mellan iögonfallande nyanser av fuchsia och indigo och mer dämpade färger, t.ex. puderrosa. Denna färg i kombination med exponerade ben kommer att förlänga dem optiskt, vilket kommer att gynna hela din figur. 

Om du föredrar total komfort, välj platta skor. Originaldesign, sofistikerade dekorationer och olika färger kommer på nolltid att hjälpa dig att fullborda vilken feststyling som helst. 

För män rekommenderar vi mockasiner och skor. Vi rekommenderar korta män skor med dold klack. På så sätt kan du få upp till 6,5 cm extra höjd utan att bli märkt. Även sneakers kommer att fungera för klubben. Fokusera på komfort, men ge upp din favoritmodell, som, även om den har tjänat dig i flera år, redan har mycket synliga tecken på användning.

Vi är övertygade om att genom att följa våra tips kommer det inte att vara svårt för dig att välja skor till festen. Vi önskar dig mycket nöje fram till gryningen!