Färgglad svindel! Kolla vad du ska ha färgglada skor med för att inte se brokig ut


Vårens färgpalett utanför inspirerade dig att agera och fick dig att vilja blåsa liv i dina stiliseringar och ta på dig färgglada skor? Även om den här idén verkar relativt enkel att implementera, finns det några fallgropar du bör se upp för om du inte vill se fläckig ut.

Blås liv i dina stilar

Våren är den perfekta tiden att blåsa liv i din garderob. Fina klänningar, mönstrade skjortor och... iögonfallande skor. Låt oss vara ärliga. Att kombinera färgglada skor med styling kräver lite mer ansträngning än att ta på sig klassiska, universella skor som passar till nästan allt.

Som tur är vet vi vilka misstag vi ska undvika så att den slutliga effekten inte blir överväldigande och brokig. Oavsett om du föredrar att lysa upp en subtil, monokromatisk look med färgglada skor eller ge din extravaganta outfit ännu mer karaktär, i den här artikeln hittar du de mest värdefulla tipsen för att undvika mode faux-pas. Låt oss börja!

Lysa upp neutrala stilar

Det enklaste sättet att bära färgglada skor är att para dem med en neutral bas. Klassiska jeans, en T-shirt i en dämpad nyans och de - spelar första fiol - iögonfallande skor i en originalfärg. Oavsett om du väljer blå ballerinor, lavendelhögklackat eller röda sneakers – väljer du en klassisk bas kommer du inte att göra något misstag.

Om du vill att skor ska vara i förgrunden, håll dig neutral när du väljer accessoarer. Letar du efter ett sätt att göra nyansen på dina skor till ledmotivet i hela outfiten? Välj ett bälte, halsduk eller handväska som kommer att komplettera deras färg.

Monokroma kombinationer

För mer modiga kvinnor kommer monokromatiska kombinationer att bli en hit. Pumpar i en intensiv nyans av flaskgrönt kommer att se bra ut i kombination med en klänning i samma färg. Berika stiliseringen genom att välja en beige handväska med en guldkedja och bära guldsmycken. På så sätt kommer du att få en utstående ur mängden, men ändå dämpad look. 

Uppmärksamhet! Denna lösning fungerar inte för skor i ovanliga färger, t ex gult. Om du inte vill se ut som Big Bird från Sesame Street! :-)

Djävulen är i detaljerna

Monokroma och neutrala stiliseringar Enligt din åsikt ser de inte särskilt spektakulära ut, och du älskar bara mönstrade klänningar? Att kombinera dem med färgglada skor är inte så problematiskt som det kan tyckas först.

Välj bara vilken färg som helst som visas på skriva ut på dina kläder och matcha dina skor till det. På så sätt får du en mer sofistikerad effekt, men stylingen blir inte överdriven och karikerad.

Ta hand om detaljerna

Och på tal om detaljer, det är också värt att ta hand om andra detaljer i liknande färger som färgerna på dina skor. Utöver de självklara accessoarerna, som ett skärp, halsduk eller solglasögonbågar, använd smycken och till och med ... ögonskuggor eller nagellack. Vi lovar att denna lösning gör ett fantastiskt intryck!

Kompletterande nyanser

Om du letar efter mer originella lösningar, matcha färgglada skor med en outfit i kompletterande nyanser. Kombinera varma färger med varma och svala med coola. Här är ett litet utdrag:

- gul + lila

- orange + blå

- rosa + akvamarin

- senap + marinblått

- röd + grön

Att välja en handväska för färgglada skor

Undrar du om färgglada skor behöver en handväska i samma färg? Absolut inte! Med iögonfallande skor kan du framgångsrikt satsa på en subtil handväska. För ett harmoniskt utseende, knyt en halsduk eller ett band i en liknande nyans till din handväska.

Var kan man köpa färgglada damskor?

Letar du efter en beprövad plats där du kan köpa färgglada damskor av bra kvalitet till ett rimligt pris? Se till att besöka vår onlinebutik. Nedan har vi samlat några av våra favoritmodeller. Bli inspirerad!

Genomskinliga flipflops med blåa inlägg

Blå kommer att regera inte bara under den kommande våren, utan även i sommar. Under varma dagar, tillåt dig själv lite galenskap och välj genomskinliga flipflops på ett bekvämt, lågt inlägg. Låt den blå spela första fiolen och kombinera den med en ljusblå midiklänning i bomull eller med ljusa jeansnyanser och en blå linneskjorta. 

Röda stift med bindningar och öppen klack

Klarröda, subtila bindningar och öppna klackar är en hit för den kommande säsongen. Bär dessa skor med en röd damkostym för en fest med vänner eller koppla ihop dem med en liten svart klänning för en dejt. Glöm inte det röda läppstiftet och det röda nagellacket!

Rosa låga sneakers

Vad sägs om klassiska sneakers i en färgglad utgåva? Energigivande rosa på ett ögonblick kommer att diversifiera en enkel, dämpad styling. Allt du behöver är moderiktiga jeans med löst snitt och en figursydd svart T-shirt. Om du bryr dig om en konsekvent stil, knyt en svart och rosa rutig skjorta runt midjan och du är klar!