Ett måste för varmare dagar. Vi föreslår hur man stylar ballerinor


Ballerinor är en av de mest populära damskorna under vår- och sommarsäsongen. En platt sula, lätt struktur, perfekt passform och unik mångsidighet är bara några av de egenskaper som gör balettskor till ett måste i garderoben för varje kvinna som värdesätter stil och komfort. Vi tipsar dig om vad du ska bära dessa skor med för att se snygga ut oavsett tillfälle.

Inte bara för att dansa

Trots det karaktäristiska namnet kommer denna typ av skor inte direkt från balettvärlden. Typiska skor för denna dans kännetecknas av band lindade runt foten och ankeln, och ett helt annat material som används för att göra dem. Dessutom är det omöjligt att hitta någon förstyvning i dem, även i form av en sula.

Ballerinor, även om de ser ut lite som balettskor, har en helt annan design. Trots den hårdare sulan är de lätta och flexibla, vilket gör dem lämpliga även för ägare av de mest krävande fötterna. Förutom den unika komforten passar ballerinorna i stort sett alla stilar och ... omständigheter. Du kan framgångsrikt bära dem för både mindre och mer formella tillfällen.

Få den perfekta balansen

Ballerinor kommer att fungera för nästan alla tillfällen. När du vill se feminin ut, men du inte vill ta på dig höga klackar, kompletterar balettskor på ett ögonblick all styling och lägger till en original accent.

Deras formfulla design med en platt sula kommer att ge dig den perfekta balansen mellan elegans och komfort. När du bär balettskor behöver du inte begränsa dig till formella möten eller kontorsmöten klädkod'på. Du kan framgångsrikt bära dem för fester, möten med vänner och till och med dejter. Dessa skor kommer helt enkelt att bevisa sig själva på daglig basis och på helgdagar.

Varje dag ballerinor

Ballerinor är det perfekta komplementet till vardagliga stiliseringar. De ser bra ut med kjolar, klänningar och byxor. Bär dem varje dag i kombination med fashionabla jeans med skavsår och - beroende på väder - en överdimensionerad tröja eller en vanlig T-shirt.

Under varmare dagar, välj tyg, blårandiga ballerinor med en söt rosett. De kommer att se underbara ut med jeansshorts och en vit linneskjorta. För denna look, se till att matcha en vävd axelväska och retro solglasögon.

En annan idé för sommarstyling är en sammanställning ballerinor med öppen klack och moderiktigt ormmönster med svarta linnebyxor som slutar över vristen och en vit, luftig T-shirt.

Ballerinor för kontoret

Om du vill presentera dig själv professionellt på jobbet, bestäm dig för ballerinor i läderatt kombinera med en damkostym eller chinos med 7/8 ben och en skjorta. Du kan framgångsrikt ersätta byxorna med en kjol som slutar nära knäna. För en ännu mer elegant look, glöm inte en jacka.

De subtila modellerna med spetsig näsa är också perfekta för kontoret. Beige eller svart nyansen kommer perfekt att komplettera all styling.

Om du ska på en anställningsintervju, se till att välja en enkel, minimalistisk ballerinor med rundade tår. Sätt upp dem med en pennkjol som slutar strax under knälinjen och en snygg vit skjorta.

Ballerinor för stora tillfällen

Balettskor kommer även att fungera för större evenemang. När du ska på bröllop behöver du inte alltid ha höga stövlar. Ballerinor är ett perfekt komplement till bröllopsgästens outfit. Satsa på pastellfärger, t.ex. pulverrosa eller ljusblå.

När du bär ballerinor behöver du inte begränsa dig till pudrig, diskreta färger. De kommer att vara ett utmärkt val för evenemang med vänner metallisk nyanser av balettskor. Vi garanterar att du kommer att dansa hela natten i dem!

Lär dig om våra knep

Som du kan se är dessa skor så mångsidiga att det praktiskt taget inte finns plats för en blunder när du stylar dem. Men vi har några tips som hjälper dig att se ännu bättre ut.

Undvik först strumpor. Se dock till att ballerinorna som du sätter på dina bara fötter har en naturlig finish. Syntetmaterial kan öka fotsvettningen, vilket du absolut vill undvika. Om du inte vill ge upp strumpor, välj de klippta, som inte under några omständigheter får sticka ut under skon. En bra lösning är också att bära strumpbyxor eller knästrumpor. Se dock till att du sträcker dem tillräckligt bra. På så sätt förhindrar du fula rynkor runt fotleden.

För det andra, kom ihåg att korrekt utvalda ballerinor kan hjälpa dig att optiskt sträcka ut dina ben. Undrar du hur detta ens är möjligt med dessa skor på en platt sula? Allt tack vare den optiska illusionen som skapas av köttiga balettskor och exponerad fotled. Ägare av kortare ben bör också undvika ballerinor knutna runt fotleden. Genom att bära sådana skor kan du få din figur att förlora sina proportioner.

För det tredje, var inte rädd för att visa upp lite av din kropp. Balettskor ser bäst ut i sällskap med bara ben. Rulla bara upp byxbenen för att exponera deras smalaste del, fotleden. När det gäller kjolar är saken ännu enklare - undvik de med en golvlång skärning för att njuta av en moderiktig och harmonisk look.