Ett bekvämt steg in i det nya året, det vill säga vi väljer de perfekta skorna till nyårsafton


En storslagen fest med blomstring eller en lugn hemmafest med vänner? Eller kanske ett filmmaraton under en varm filt? Oavsett hur du planerar att spendera nyårsafton, behöver du rätt skor. Om du vill börja det kommande året med ett leende på läpparna bör du under inga omständigheter bära obekväma skor. Vi föreslår hur man väljer de perfekta skorna för nyårsafton.

Nyårsafton, året runt

Det sägs att sättet du hälsar på det nya året avgör hur du kommer att spendera de kommande 365 dagarna. Om du inte vill åtföljas av en grimas i ansiktet orsakad av obekväma skor under det kommande året, följ några enkla tips.

Först och främst, se till att skorna du bär är bekväma. Inte ens de vackraste och mest distinkta skorna kommer att ge dig lika roligt som skor där du kommer att känna dig bekväm.

Lyckligtvis bevisar skotillverkare från år till år att bra stil kan gå hand i hand med en felfri look. 

Uppmärksamhet! Väljer du skor med platt sula till vardags, hoppa inte på djupt vatten på nyårsafton och ta inte på dig skyhöga klackar. Satsa istället på en medelhög klack, där du enkelt kan dansa hela natten! Stabila stolpar och fashionabla wedgar blir också perfekta.

Om du fortfarande föredrar platta skor, välj ett klassiskt snitt som du enkelt kan matcha din outfit, och efter nyårsafton kan du fortfarande bära den. Föredrar du något mer pirrigt? Glitter, metallic och paljetter är en obestridlig hit!

Ett bekvämt steg in i det nya året

På nyårsafton bryr du dig verkligen om ett snyggt utseende och perfekt komfort. Samtida skotrender kombinerar båda dessa egenskaper, så att du praktiskt taget är i en vinnande position. Det enda du fortfarande behöver komma ihåg är att bryta in dina skor ordentligt innan du tar på dem för första gången.

Riskera inte att sätta på klackar som precis tagits ur lådan för en stor fest. Detta är ett utmärkt sätt att garantera dig själv outhärdlig fotsmärta och till och med blödningar orsakade av fula skrubbsår. 

Gör dig redo att festa i god tid. Gå ditt nya förvärv på mattorna hemma medan du gör dina dagliga aktiviteter. Ta på dig skorna i några minuter flera gånger om dagen för att snabbt känna skillnaden.

Även om du nästan är övertygad om att dina skyhöga klackar kommer att fungera perfekt, är det värt att packa ett par extra lägenheter i handväskan. Det kan vara dina favoritsneakers eller bekväma ballerinor som ger dig komfort om det behövs.

Börja det nya året på modet

Om du spenderar nyårsafton hemma under en filt behöver du bekväma tofflor med ett sött motiv. Bekvämlighet är dock inte allt. Nyårsfester skulle inte vara sig likt utan fantastiska outfits.

Paljetter, prydnadssaker, spetsinlägg, pälsaccessoarer... Vi har förberett ett litet fuskblad med vilket du kommer att kunna slutföra den perfekta stiliseringen i din stil. Bli inspirerad!

En klassiker i genren, den lilla svarta klänningen

Den lilla svarta klänningen är den klänning du med största sannolikhet har i din garderob. Det är hon som är den perfekta basen för att skapa en nyårsafton, moderiktig outfit. Bär den med guldsmycken, en svart väska med en guldkedja och guldiga höga klackar. Satsa på en dämpad smink i bruna med ett rökigt öga. Röda läppar kommer att vara en felfri prick över "i"et!

Våra förslag på skor:

Glamour stil paljetter

Att välkomna det nya året är ett utmärkt tillfälle att sätta på sig skimrande paljetter. Välj en monterad blus med paljetter, till vilken du kommer att bära svarta, tygutslag. Matcha små örhängen, måla dina läppar med ett läppglans och släpp ner ditt vågiga hår, skapa en obestridlig WOW-effekt!

Skor som matchar detta set:

Mjuk, slående päls

Nyårsmode handlar om mys i år, och det finns nog inget mysigare än mjuk päls. Du kan lägga dem på de tidigare presenterade skapelserna för att få en praktisk och elegant effekt. Matcha en liten, minimalistisk handväska till en päls eller jacka. Välj de skor vi rekommenderar och du är klar!

Var uppmärksam på dessa skor:

Romantiskt rött

En röd klänning eller en röd jacka? Valet är ditt! Om du inte vill att den här intensiva färgen ska vara ledmotivet i din nyårsoutfit, behandla den som en accent. Vad sägs om röda läppar, röda naglar och röda skor? Rött gör att du kan sticka ut från mängden och locka allas uppmärksamhet.

Möt våra favoriter:

Sexig spets

Spetskläder är det perfekta sättet att få fram lite sexappeal på nyårsafton. Kombinera en spetsbody med en läderkjol och en klassisk kavaj. Du kan byta ut kjolen mot matchande cigariller, och jackan med mjuk päls. Du kommer att se fantastisk ut varje gång! Undrar du vilka skor som matchar spetsstylingen? vi föreslår! 

Våra favoriter:

Ha kul tills gryningen!

Vi hoppas att du i skorna vi föreslår kommer att ha en fantastisk tid fram till gryningen, utan att oroa dig för en oavslutad look, eller ännu mer för obehag. Vi önskar dig ett gott nytt år!