En kombination av komfort och elegans. Vi tipsar om vad man ska ha jazzskor med


Jazzskor är synonymt med komfort i stil. Dessa snörskor kännetecknas av en platt klack, rundad tå och unik elegans. Även om de tidigare bara bars för dans, kompletterar de idag framgångsrikt många kvinnors styling. Vi ger dig råd om vad du ska bära jazztunikor med för att imponera med ett snyggt utseende.

Inte bara för att dansa

Jazzskor skapades ursprungligen med dansare i åtanke. En låg klack och en rundad tå säkerställer hög användningskomfort och det unika utseendet tillför charm. Inte konstigt att miljontals kvinnor runt om i världen älskar dem.

Jazzskor är symbolen för komfort och elegans. De är lämpliga för både formella och mindre formella tillfällen. Vi ger dig råd om vad du ska bära dessa skor med för att glädjas med ett snyggt utseende oavsett omständigheterna.

Perfekt för kontoret och för en promenad

Om du inte är ett fan av höga skor på jobbet och letar efter ett alternativ till ballerinor eller mockasiner, är jazzskor svaret på dina behov. Denna typ av skor är perfekt för kontoret. Bär dem i kombination med en damkostym, favoritklänning eller läderleggings och en vit skjorta. 

Den perfekta stylingen för en elegant affärskvinna det blir en kombination av mörka chinos, en elegant blus, en moderiktig jacka och lackade jazzskor. Vill du uppmärksamma dina snygga skor ännu mer, vik upp byxbenen två gånger och häng ett snyggt armband runt fotleden. Glöm inte minimalistiska örhängen och en hög bulle. På så sätt kommer du att se ut som ett proffs! 

En annan idé för en outfit för kontoret kommer att vara en sammanställning svarta och beige jazzskor gjorda av präglat läder med en ljus skjorta midiklänning. Den här färgen på skor kommer att förlänga dina ben optiskt samtidigt som du slankar din figur. Om du vill se ännu mer fördelaktig ut, fäst ett tunt svart bälte i midjan som perfekt balanserar den lätta se.

Jazzskor är också en bra lösning när du vill se elegant ut och samtidigt känna dig bekväm. Ska du ta en promenad, shoppa eller fika med en kompis? Genom att välja jazzmusik kan du vara säker på att varje styling kommer att dra nytta av det, och du kommer bekvämt att nå din destination. Dessa skor är så mångsidiga att de passar praktiskt taget vad som helst. Formella byxor, bekväma jeans, kjolar och till och med klänningar ser fenomenala ut i deras sällskap.

För bruna jazzstövlar i mocka, välj fashionabla byxor med hög midja, som du försiktigt kan ta in en lätt överdimensionerad skjorta i. Glöm inte den färgmatchade handväskan och den tunna bruna remmen för att framhäva midjan. En mönstrad halsduk knuten runt halsen kommer att vara ett perfekt komplement till denna outfit. När det är relativt svalt ute, bär en snygg bikerjacka som håller dig varm.

Kompletterande vårstiliseringar

Jazzskor är så lätta skor att du framgångsrikt kan bära dem under varma vårdagar. Bär jeans med trendiga distanser, ljusa jazzboots och en vanlig vit T-shirt. För detta, välj en tunn kofta som når mitten av vaderna och en halsduk med ett ljust, blommönster. Om du vill kan du byta ut tröjan mot en katana eller en snygg trenchcoat. På så sätt kommer du att se moderiktig ut och känna dig bekväm.

Återupplivandet av dystra höstdagar

På hösten uppmuntrar inte vädret till åtgärder. Bryt den dystra auran med färgglad styling. Välja svarta, matta jazzskor av ekologiskt lädermed mörka byxor och en lös ulltröja i en energigivande orange färg. Komplettera looken med rött läppstift och stora gyllene cirkelformade örhängen. Alltså monokrom se kommer att få en färgstark accent och du kommer att se fenomenal ut. 

Du kan också bära Jazzboots med tjocka tights. Välj svarta matta läderskor med svarta strumpbyxor. Komplettera looken med en skinnkjol som slutar precis ovanför knäet, en stickad polokrage och en vadlång rosa varm kappa. Glöm inte en uttrycksfull handväska med ett moderikt mönster!

Ha kul med mode!

Naturligtvis behöver du inte begränsa dig till enfärgade jazzare. Även om svarta eller beige skor är en enkel bas för att komplettera en elegant outfit, kan du framgångsrikt leka med mode. Välj jazzklubbar med ett mer eller mindre flashigt mönster. Vad sägs om färgglada jazzskor med ett blommönster? Dessa skor kommer definitivt att locka uppmärksamheten från varje förbipasserande! Bär dem i kombination med vita byxor som slutar ovanför ankeln och en färgmatchad blus.

Ska du på fest? I silverlackade jazzskor du kommer att se fenomenal ut och du kommer säkert att dansa hela natten! Sätt ihop dem med en utsvängd prickig klänning och en metallväska. Pricken över i:et blir skimrande kvällssmink.

Om du föredrar balanserade lösningar, välj mattsvart jazzljud med en ovanlig accent i form av tjocka snören med en vit tråd. Det naturliga materialet som skorna är gjorda av kommer att förhindra att dina fötter svettas oavsett väder. En ytterligare fördel är att de är lätta att hålla rena.

Jazzskor är skor som du framgångsrikt kan bära för alla tillfällen. Om du vill se elegant och professionell ut, välj dämpade färger och naturmaterial. När du vill ge din styling en originell stil, välj mer sofistikerade färger, glans och ovanliga mönster. Vi är säkra på att du kommer att se vacker ut och njuta av oöverträffad komfort varje gång.