Elegant eller varm - vilka vinterskor borde vara?

Kvicksilverstången på termometrarna sjönk under -10 ° C, och de största frostarna var inslagna med ytterligare halsdukar. I det här vädret är det väldigt lätt att bli förkyld, så ta hand om dig själv. Det är dags att byta dina favorithöstskor för soligt och varmt vinterskor. Varje år står du inför ett dilemma om du ska se elegant ut och frysa, eller välj varmmonterande men oförmögna skor på vintern? Onödigt!

Skor för vintern: elegant eller varm?

Det är en myt att vinterfodret antingen värmer upp eller ser bra ut! Efter några regler kan du gå i fina och varma skor. Först och främst, välj en modell av naturläder, fullkornigt läder eller nubuck - se det fashionabla paret som finns tillgängligt på Butymodne.pl webbplatsen. Var noga med att ta hand om ett nytt par skor, skydda det med en speciell pasta eller hudkräm eller nubuckimpregnering. När du tittar på skor, kontrollera om de som du valt har ett extra värmelag inuti. Om fötterna ofta blir kalla, ska fodret lösa problemet. Välj skor med ett halvt tal för stort - så du kan lägga dem på en extra ullsocka eller, när det visar sig att det är väldigt kallt, sätt in ett speciellt, isolerat fodrar. Om du tar dig tid att välja rätt par, blir vintern inte hemskt! Vilken typ av skor är bäst att ha på hyllan?

Stövlar, stövlar eller kanske snöstövlar?

Stövlarna är perfekta för en mild vinter. Dessa är klassiska skor som du kan bära för en kort kappa eller fårskinnsrock. Årets riktiga hit är kombinationen av korta stövlar och byxor 7/8 - allt detta så att kvinnan kunde presentera världen en bit av kalv. Det kan vara en lösning som inte är bäst för din hälsa när temperaturen sjunker långt under noll. Då beror det på dig om du vill vara modig eller tillbringa några dagar i sängen. Som ett alternativ erbjuder vi moderiktiga vinterstövlar med varmt föder, där du säkert inte blir kall. Svenskarna säger att det inte finns något dåligt väder, bara olämpliga kläder. Styrd av denna princip kan du enkelt göra snöskor till grunden för dina vinterstileringar. Välj en tidlös lädermodell - sök efter par som du kan hitta på Butymodne.pl . Använd dem med ullbyxor i ett veck eller med en ullmjuk klänning. För den här stora överdraget, en stor halsduk och du kan vara säker på att alla ögon kommer att riktas mot dig! I denna outfit kommer du definitivt att vara ett bra exempel på urban elegans med lite släck. Känns som en svensk och fart genom staden i dina läder snö stövlar.

Ta hand om ditt skor!

Skor ser eleganta ut när de är nya. Senare är det upp till dig om de fortfarande ser bra ut. Se till att de alltid är rena och städade - regelbunden rengöring är viktigt. Du behöver en trasa och specialborstar. Använd kosmetika av god kvalitet för skor, särskilt när du har ett par av äkta läder. Har du aldrig klistrat in dina skor? Prova och se att den här verksamheten ger mycket tillfredsställelse. Kom också ihåg att regelbundet byta ut klaffar för att undvika att förstöra dina klackar i dina vinterskor.

Vinterskor kan vara eleganta och varma. Välj rätt par där du kommer att se jättebra ut, även när det är iskallt ute!