Djävulen är inte så läskig, d.v.s herrsandaler i stilren utgåva


Meteorologerna är överens – den kommande sommaren kommer att bli riktigt varm! Oavsett om du planerar att spendera dem på stranden eller i staden, vill du definitivt känna dig bekväm samtidigt som du ser bra ut. Det är lika viktigt att dina fötter inte svettas överdrivet. Av dessa skäl bestämmer sig många män för att köpa sandaler. Ta reda på om det är en bra idé och hur man bär dem för att se snygga ut.

Inte bara för Janusz ...

När man tänker på herrsandaler har många människor något mardrömslikt framför ögonen - en kombination av sandaler med tjocka, långa strumpor, fiskare och en oumbärlig egenskap i form av en väska från en av de populära lågprisbutikerna.

Lyckligtvis är herrsandaler inte bara reserverade för den typiska Janusz och du kan se riktigt snygg ut i dem. Du behöver bara följa några regler som vi har diskuterat i den här artikeln.

Regel 1: Ta hand om dina fötter

Ovårdade fötter i kombination med öppna skor ser aldrig bra ut, oavsett om det är en kvinna eller en man. Även om kvinnor relativt sällan har problem med detta och ivrigt använder sig av en kosmetologs tjänster, är det många män som inte uppmärksammar fötternas utseende så mycket. Detta är ett stort misstag, speciellt om du planerar att bära sandaler.

Herrsandaler kräver helt enkelt välvårdade fötter. Förkorta naglarna försiktigt och bli av med torr hud på hälarna. Om det inte fungerar, lägg fötterna i händerna på en professionell. Nästan varje stad har ett fotvårdskontor där du kan ta itu med detta problem på nolltid.

Regel 2: Akta dig för strumpor

Om du tror att en kombination av strumpor och sandaler för män är acceptabel, har du mycket fel. Det finns ingen sämre duo, och värre - den missar helt poängen. Denna kombination har ansetts vara den bästa i flera år faux-pas inom mode. 

Om du är väldigt frestad att kombinera strumpor med herrsandaler har du bara ett rätt alternativ. Gör det bara inte! I denna situation, beroende på omständigheterna, kommer uppbyggda skor - mockasiner, låga skor, sneakers eller sneakers - att bli mycket bättre.

Regel 3: Matcha herrsandaler efter omständigheterna

Sandaler för män är inte lämpliga för alla tillfällen. Bär dem inte på ditt kontor, affärsmöte, bröllop eller fest. På så sätt kommer du att se slarvig och oprofessionell ut.

Däremot är de perfekta för stranden, en promenad runt staden eller ett avslappnat grillmöte.

Sandaler tillverkade i en speciell teknik är perfekta för fjällvandring. Denna typ av sko kännetecknas av rätt sulgrepp, ordentligt fotvalvsstöd och många andra aspekter som gör herrsandaler till rätt skor för leden.

Vilka sandaler för män att välja?

Nu när du vet vad du ska undvika är det dags att välja rätt par sandaler. För en snygg man är sandaler av högkvalitativt läder med en minimalistisk rem runt hälen det bästa. Om du vill se riktigt bra ut, undvik färgglada, brokiga modeller. På så sätt kan du introducera för mycket kontrast, vilket gör din styling oharmonisk. Kom ihåg att skönhet är i enkelhet.

Välj ett par dämpade lädersandaler i en neutral nyans. Svart, brunt, marinblått eller grafit fungerar bäst. 

Sportsandaler för män är det perfekta valet för långa promenader. Är du på semester i fjällen? Eller planerar du kanske några timmars sightseeing i en charmig stad en varm dag? Sportsandaler är din allierade! De kommer inte bara att hjälpa dig att undvika obehagliga fötter som svettas, utan också ge dig den nödvändiga komforten.

Vad ska man ha herrsandaler med?

Den avslappnade karaktären hos dessa skor gör att sandaler för män ser bra ut med shorts och pikétröjor. Välj byxor gjorda av bomull eller denim. Du kan framgångsrikt matcha sportshorts och en bekväm T-shirt med sportskor. 

Du kan till och med bära lädersandaler för män i neutrala nyanser med chinos och linneskjortor. Kom ihåg att stoppa lite i byxbenen för att visa upp dina anklar och få dig att se snyggare ut. Glöm inte den trendiga hatten och solglasögonen! 

Om du vill framhäva semesteratmosfären i din outfit, välj en skjorta i kubansk stil, linneshorts och minimalistiska tygsandaler. På så sätt får du en onekligen somrig look. 

Undvik att kombinera sandaler med jeans och en elegant skjorta. Att matcha dem med en kostym borde vara absolut förbjudet!

Inte så läskig en djävul

Som du kan se är djävulen inte lika läskig som han är målad. Sandaler kommer lätt att ge dig komfort och luftighet under varma dagar, vilket framhäver semesteratmosfären i din outfit. Var dock medveten om att allt som krävs är ett olyckligt drag och att du kan se ut som en vilsen tysk turist på semester.

Lyckligtvis kan herrsandaler definitivt se helt oklanderliga ut om du följer några grundläggande regler som vi har tagit upp i den här artikeln. Glöm inte heller korrekt skötsel av dina skor.