Den stilfulla mannens guide. Vi tipsar om vilka skor som fungerar till påsk


De kommande helgdagarna är den perfekta tiden att uppdatera din garderob och lägga till ett par nya skor till den. Om du undrar vilka modeller som kommer att fungera bäst för detta tillfälle och vad du ska kombinera dem med för att imponera med en oklanderlig look, har du kommit till rätt ställe. I den här delen av den snygga mansguiden hittar du värdefulla tips som hjälper dig att uppnå en festlig effekt.

Kolla in hur du undviker en modeblunder

Undrar du vilka skor du ska välja till påsk? Svaret på denna fråga är enkelt. Välj eleganta skor som fungerar bra för festliga tillfällen. Förutom klassiska klänningsskor har du flera andra alternativ som vi kommer att diskutera i den här artikeln.

Men innan vi går in på detaljerna kommer vi att berätta hur du undviker en modeblunder. Först och främst, ge upp sportskor där du kan se otillräcklig ut för situationen. Sneakers är också ett dåligt val. Sådana skor är bättre kvar för vardagsbruk.

Hur förbereder man läderskor för semestern?

Se även upp för smutsiga skor. Kom ihåg att inte ens den bäst passande kostymen och den mest noggrant strukna skjortan skapar WOW-effekten när leriga, skadade skor spelar första fiolen.

Lyckligtvis är det en barnlek att förbereda läderskor för semestern. Allt du behöver är lite tid, ett ögonblick av tålamod och några tillbehör som hjälper dig att få ordning på dina länge oanvända, eleganta skor.

För att polera läderskor, skaffa ett speciellt balsam för detta material, läderskokräm och två rena trasor.

Börja hela processen med att förbereda skorna för polering. För detta ändamål, bli av med snören, tack vare vilket du kommer att få bättre tillgång till de ställen du ska polera. Kom ihåg att under några omständigheter inte putsa smutsiga skor. Detta är ett enkelt sätt att åtgärda fula föroreningar och bidra till missfärgning.

För att effektivt förhindra detta, bli av med ansamlat damm och smuts med en mjuk borste. Eventuellt kan du med hjälp av en mikrofiberduk applicera skobalsam för att förhindra sprickbildning. En liknande trasa kommer att vara användbar för att applicera skokräm på ovandelen. Använd en liten mängd av denna produkt och jämnt, i cirkulära rörelser, gnid in den i ytan på skorna.

För att ta bort rester av skokräm och få dina skor att glänsa, glöm inte poleringen. Förbered en torr mikrofiberduk och vicka den kraftigt åt ena hållet och sedan åt andra hållet.

Var kan man köpa herrskor till påsk?

Om dina högtidsskor, trots att de är putsade och putsade, inte är lämpliga att lämna huset är det värt att gå och handla. Våren är trots allt den perfekta tiden att uppdatera din garderob och fylla på med nya snygga skor.

Om du letar efter en beprövad plats där du kan köpa skor av utmärkt kvalitet som fungerar för detta tillfälle, har du kommit till rätt ställe. I vår webbutik du hittar ett brett urval av modeller perfekta för påsk.

Vilka herrskor ska man välja till påsk?

För att göra ditt val så enkelt som möjligt har vi förberett några färdiga lösningar som hjälper dig att få en chic look till påsk på nolltid.

 

Herrskor

Ett av de mest självklara valen är klassiska skor. Välj en brun modell som passar till en vit skjorta och beiga byxor. Om du föredrar mer festligt sedu kan ha en kostym. Men ge upp den deprimerande svarta och välj en grå eller marinblå modell som kommer att se mer avslappnad ut.

Här är några modeller som du säkert kommer att gilla:

- ljusbruna herrskor

- bruna herrskor

- khaki herrskor

- marinblå herrskor 

Psst! Tänk på att inte kombinera skor med fotstrumpor. En sådan kombination ser väldigt ful ut. 

Herrloafers

Ett beprövat alternativ kommer också att vara att bära lättare och mindre formella, men ändå eleganta, loafers. Kombinera dem med grå eller marinblå chinos och en tröja i ljus nyans. Om du vill se (och kännas) ännu mer avslappnad ut, välj en vit T-shirt istället för en tröja och ta på dig en sportig bomullsjacka ovanpå.

Undvik att bära synliga strumpor med loafers. I det här fallet, sätt på välskurna, korta strumpor som inte sticker ut under skorna. Det är det perfekta sättet att inte förstöra den chica effekten. 

Dessa herrmockasiner är ett utmärkt val för den kommande påsken:

- mocka, marinblå loafers för män

- loafers i grå läder för män

- marinblå loafers för män

- bruna loafers i läder

Juldetaljer

Ett bra sätt att komplettera din julstyling och lägga till lite humor är att ta på sig julstrumpor. Oavsett vilka skor du väljer kan du berika din look med kaniner eller kycklingsockor. Ett leende på andras läppar garanteras!