De vackraste skorna för första kommunionen

Vad ska kommunionsskor vara som?

De par som vi planerar att starta ett barn på första kommunionen borde vara framför allt bekväma. Han kan inte tro och torka fötterna. Vårt barn måste stanna kvar i några timmar! Skor ska passa stil och skära in i vilken typ av kläder. Låt oss välja ett blygsamt par i skinnets skugga. Om vi ​​klär ett barn i en klänning eller kostym, kan vi välja mer dekorativt skor. Vad är det värt att överväga? Självklart, våra barns preferenser. Om skorna inte passar ditt barn är det en bra chans att förberedelserna för kyrkan på nattvardsgång kommer att sluta i tårar.

Vi väljer tjejskor för första kommunionen

Det finns ett stort urval av nattskor för flickor i butikerna. De mest populära är traditionella tofflor i snövit. Mikropumparna kan vara släta eller dekorerade med bågar och zirkoner och ränder. Vad brukar är föremål för flickasugen? Klackar! Kom ihåg att skor kan vara låga, men även en 1-centimeter häl kommer att vara en stolthet för vårt barn. Traditionell, girlish sko har en ökning och spänne stängning. Jag är säker på att hon kommer att tycka om den lilla tjejen. Vit ballerinas är lika fashionabla - den här typen av skor rekommenderas för bekvämligheten av att bära. Dessutom kan det senare användas till sommarklänningar. Köpa nattskor kan vara en riktig upplevelse för en tjej! För många unga damer är detta det första vuxna paret. Därför bestämmer föräldrar ofta att välja en elegant modell som vädjade till sin dotter. Kom ihåg att lugnt närma sökningen efter dessa enda skor. En bra lösning kan vara att beställa i butiken ButyModne.pl. Hemma kommer det att finnas tillräckligt med tid att prova på det valda paret och se om det passar klänningen. Kom ihåg att välja skor i samma nyans för den vita skapelsen. Kombinationen av snövit tyg med écru-stil pumpar gör att dina näsor ser smutsiga ut eller bara gamla.

Vilka skor kommer bäst för pojken?

Eleganta nattskor för pojkar

Valet av skor till en pojke är något mindre komplicerat än i fråga om en tjej. En liten gentleman kan skapa ett traditionellt besökande par för denna ceremoni. Bundet svarta skor kommer att blandas väl med en mörk kostym. Vi kan välja ett mattpar som liknar vuxna skor eller skinnigt läder. Innan du fattar ett beslut, fråga din son för en åsikt att han skulle trivas under hela ceremonin. Vi kan lätt slappna av den ursprungliga karaktären av hela outfiten, välja en färgstark flyga och snören för att matcha kostymen. Innan vi fattar ett köpbeslut, låt oss också överväga vilken typ av material skorna kommer att tillverkas av. Letar vi efter ett par naturliga eller syntetiska läder? Kom ihåg att den 10-åriga satsen fortfarande växer väldigt snabbt och skor som köpts till första kommunionen kan vara för små efter några månader.

Det finns många stilar av nattskor för pojkar och tjejer. Låt oss välja de som är bekväma, passa på outfit och våra barn är mest gillade.