De vackraste First Communion -skor


Varje mamma drömmer om att få sitt barn att se vackert och elegant ut under första nattvardsfirandet. På söndagar i maj kan du beundra de vackert klädda barnen som samlats framför kyrkorna - tjejer klädda i vita klänningar med kransar vävda i håret och pojkar i kostymer. Vi rekommenderar vilka skor som är bäst för barnet under den första nattvarden.

Hur ska nattvardsskor vara?

Paret som vi planerar att sätta på barnet för den första nattvarden borde framför allt vara bekvämt. Han kan inte skada och gnugga fötterna. Vår lilla kommer att behöva stanna i den i flera timmar! Skor ska matcha stilen och snittet till den typ av kläder. För alben, låt oss välja ett blygsamt par i skuggan av kappan. Om vi ​​klär barnet i en klänning eller en kostym kan vi välja mer dekorativa skor. Vad mer är värt att överväga? Naturligtvis våra barns preferenser. Om skorna inte passar dig är chansen stor att det blir slutligt att gråta när du gör dig redo att gå till kyrkan på nattvarden.

Vi väljer flickskor för första nattvarden

Butikerna erbjuder ett stort urval av First Communion -skor för tjejer. Traditionella snövit tofflor är de mest populära. Mikropumpar kan vara vanliga eller dekorerade med rosetter, cubic zirconia och ränder. Vad är oftast föremål för flickors suck? Hälar! Kom ihåg att skor kan vara låga, men även en 1-centimeter häl kommer att vara en källa till stolthet för vårt barn. Traditionella flickors skor har en plattform och spänne. Den lilla eleganta damen kommer säkert att gilla det. Vita ballerinor är också på modet - den här typen av skor rekommenderas för bekvämt bruk. Dessutom kan den användas senare för sommarklänningar. Att köpa First Communion -skor kan vara en riktig upplevelse för en tjej! För många unga damer är detta det första vuxna paret. Därför väljer föräldrar oftast att välja en elegant modell som dottern gillade. Kom ihåg att lugnt närma dig sökandet efter dessa enda skor. En bra lösning kan vara att göra en beställning i KeeShoes webbutik. Hemma kommer det att finnas tillräckligt med tid att prova på det valda paret och se om det passar klänningen. Kom ihåg att matcha den vita klädseln med skor i samma nyans. Kombinationen av snövit tyg med ekofärgade pumpar får tårna att se smutsiga ut eller helt enkelt gamla.

Vilka skor kommer att vara bäst för pojken?

Eleganta nattvardsskor för pojkar

Att välja skor till en pojke är lite mindre komplicerat än för en tjej. En liten herre kan bära ett traditionellt formellt par för detta firande. Knutna svarta skor kommer att gå bra med en mörk kostym. Vi kan välja ett matt par som liknar vuxenskor eller blanka lackläderskor. Innan vi fattar ett beslut, låt oss be vår son om hans åsikt för att få honom att känna sig bekväm under hela ceremonin. Vi kan lossa den ursprungliga karaktären på hela outfiten lite genom att välja en färgstark fluga och snören som matchar kostymen. Innan vi bestämmer oss för att köpa, låt oss också tänka på vilken typ av material som skorna kommer att tillverkas av. Letar vi efter ett par av naturligt eller syntetiskt läder? Kom ihåg att 10-åringens fot fortfarande växer väldigt snabbt och skorna som köptes till första nattvarden efter några månader kan redan vara för små.

Det finns många stilar av First Communion -skor för pojkar och flickor. Låt oss välja de som är bekväma, matcha outfiten och som vårt barn gillar bäst.