De perfekta vinterkängorna för män i bara tre steg


Dagarna blir kortare och det blir kallare ute? Detta är ett tecken på att det är hög tid att utrusta dig med vinterskor. När du väljer vinterstövlar för män är det värt att uppmärksamma flera aspekter som hjälper dig att kombinera funktionalitet med snyggt utseende. Du hittar några användbara tips i vår guide till en snygg man. Redo?

Vad ska man titta efter när man köper vinterstövlar för män?

Undrar du vilka vinterskor för män du ska välja? Oavsett om du väljer isolerade stövlar eller snygga stövlar är det värt att uppfylla flera viktiga villkor. Med rätt skor kommer du att kunna ta dig an alla utmaningar, oavsett om du ska ut på dejt eller gå ut med din hund.

Tänk först på vad du ska göra. När du väl har valt rätt typ av sko är det dags att tänka på stil. Förlorat? Med våra tips blir det en barnlek att köpa vinterkängor för män. Att jobba!

Först, planera din aktivitet

Låt oss inse det, det finns inget sätt att en vinterstövlar kommer att fungera både för vandring i bergen och för festligare tillfällen. Lyckligtvis, om du spelar rätt, kan du vara säker på att du inte kommer att spendera en förmögenhet och ser bra ut vid varje vinterevenemang.

Om du planerar långa promenader, välj bekväma, vattentäta skor som stödjer dina anklar. Det är lika viktigt att de har utmärkt vidhäftning mot marken. 

Den halkfria sulan är lika viktig för skor du tänker ha på dig för större utgångar. I det här fallet behöver dock skoöverdelen inte, utan kan nå ankeln.

Det är värt att ha i garderoben både isolerade vandringsskor och klassiska - snörnings- eller slip-on boots. Du kommer att kunna sätta på den första av dem inte bara för bergsklättring, utan också för styling i en sportstil, medan den andra - för både avslappnade och mer eleganta set. kläder.

För det andra, var uppmärksam på utförandet

Glöm inte att göra dina vinterstövlar välgjorda. Tack vare detta kommer du alltid att se bra ut, och skorna kommer att tjäna dig i flera år. Bekvämlighet är lika viktig. En bra passform och tillräckligt med utrymme för fingrarna gör att du kan täcka alla avstånd. Under inga omständigheter ska du bestämma dig för att köpa för små skor med tanken att du skiljer dem åt.

Kom ihåg att vinterkängor för män ska ha flera aspekter. Först och främst bör vinterstövlar vara vattentäta, halkfria och ge tillräcklig isolering från marken. Dessutom kommer en korrekt profilerad slitbana att ge dig vidhäftning på snöiga eller isiga ytor.

Ett vattentätt membran blockerar fukt från att komma in i skon och låter samtidigt dina fötter andas. Uppmärksamhet! Membranet är dock inte allt. Om du planerar att använda dina stövlar under extrema förhållanden och vill hålla dig torr som möjligt, välj skor med minsta möjliga antal sömmar och sömmar. Dessutom bör sulan vara gjord av slitstarkt, tjockt gummi.

Var särskilt uppmärksam på materialet i mäns vinterstövlar. Kontakt med vatten, snö och vägsalt kan orsaka synlig missfärgning och även skador på ovansidan. Se därför till att du har tid att ta hand om dina favoritskor ordentligt. Om du redan vet att du inte kommer att uppmärksamma det, undvik mocka och välj skor gjorda av läder. Det är mycket lättare att ta hand om.

För det tredje, kombinera funktionalitet med stil

Samtida skotillverkare gör sitt bästa för att kombinera funktionalitet med de senaste trenderna. 

Om du vill visa att du kan mode, välj djärva design och saftiga färger. Om du däremot föredrar klassiska lösningar, välj neutrala nyanser och tidlösa stilar som perfekt kommer att komplettera praktiskt taget alla stylingar. Fortfarande osäker på vilken modell du ska välja? Lär känna våra typer!

Klassiska stövlar

Stövlar älskas av både män och kvinnor. De är så tidlösa att de perfekt matchar vilken outfit som helst. Välj en modell, beroende på dina preferenser snörda eller slip-on.

För ett avslappnat slutresultat, kombinera dem med jeans och en hoodie. Om du vill skapa en mer elegant look, kombinera dem med chinos och en tröja eller skjorta. 

Bekväma vandringskängor

Om du värdesätter komfort, välj vandringskängor. En modell med isolering i en moderiktig nyans brons eller beige kommer att få dig att enkelt matcha dem med dina favoritjeans med skavsår eller till och med träningsbyxor. Du kan ta på dig en sweatshirt med dragkedja ovanpå.

Herrskor med snörning för vintern

Vill du kombinera klassiska stövlar med bekvämligheten hos jägare? Satsa på spetsar Timberland skorsom finns i en mängd olika färger. Tack vare den tjocka gummisulan med slitbana kommer du inte att ha några problem med att röra dig även under extrema förhållanden, och den eleganta ovandelen av naturläder kommer att få dig att alltid se snygg ut.

Ser du hur lätt det är?

Att hitta det perfekta paret herrskor för vintern kan vara en utmaning. Som tur är, med våra tips, är det en barnlek att göra rätt val.