De bästa damskorna för semestern

I det föregående inlägget gav jag förslag till män för de kommande tillfällena, men det är kvinnor som vanligtvis har fler alternativ att välja mellan. Julafton närmar sig snabbt, och innan du tittar tillbaka tänds den första stjärnan. Letar du efter något mer elegant men också användbart för resten av året? I så fall hittar du något intressant.

Enkla oxfords

Denna skor är inte endast reserverad för män. I den lackerade versionen borde de uppmärksamma dig eftersom de är mindre pojkiga. De ser bättre ut med byxor än med kjolar, men ingen förbjuder dig att göra denna kombination. Naturligtvis finns det ännu mer vardagligt i brunt

Lågklackade skor

Pumpar är ett extremt neutralt alternativ som inte kan väljas felaktigt. Uppmärksamhet bör ägnas åt varianten med en skarp spets, även om den cirkulära versionen också är lämplig för denna omständighet. Du kan enkelt hitta dem i valfri färg, så att du har handlingsutrymme när du väljer. Dessutom kommer hälen att betona dina styrkor, vilket gör att du känner dig mer feminin.

Bekväma ballerinor

Perfekt för kvinnor som föredrar platt skor. Du kommer att gilla deras flexibilitet. Det är definitivt värt att tänka på att de tar lite plats, så att du enkelt kan ta dem med dig för en förändring. Om du antar att du går långt för en familjemiddag och att du inte har för mycket utrymme i bagaget, kommer du definitivt att vara intresserad av den här aspekten.

Universella loafers

Om du bryr dig om en avslappnad look, är mokasiner det bästa alternativet för dig. De matchar perfekt byxor och klänningar. Då kan du enkelt sätta på dem på jobbet, som många kvinnor gör. Du kommer att bli glad över deras lätthet och lätthet att bära.

 

Som ni ser har du många alternativ till nästa jul. Det är inte värt att vänta till sista stund med detta beslut. Det är därför det är värt att analysera möjligheterna att inte handla direkt före jul.