Casual skor för casual styling - hur man bär dem?

Sportskor - prydda av kvinnor och män

Man kan säga mycket om fördelarna med sportskor - bekväma, stabila, fashionabla, lämpliga för många tillfällen. Så det är knappast förvånande att de är värd i varje garderob. Idag är de inrättade inte bara för gymmet eller för sport, utan varje dag och ännu mer formella utgångar. De är en perfekt paus för mer eleganta stilar och kompletterar de avslappnade. Herrar är inte rädda för att kombinera dem med kostymer och damer med klänningar. De ingår i rankningarna varje säsong och oavsett ålder.

Hur man kombinerar sportskor med vardagliga styliseringar - tips?

  • Satsa på komfort - om du föredrar en avslappnad stil varje dag, bryr du dig verkligen om komfort. Så välj sportskor som garanterar dig det. Med träningsbyxor, joggar eller jeans ser varje sportskor utmärkt.
  • Damer för lätta, feminina styliseringar rekommenderar vi både sneakers och massiva sneakers, som nu är en absolut trend! Stora, färgglada och gamla skolskor ger din casuwal utseende till och med de mest eleganta kombinationerna, de passar bra med sommarklänningar, men också overaller eller damdräkter.
  • För män med eleganta stilar rekommenderar vi sneakers, alla svarta skor och för de djärvare - färgglada sneakers. Idag är att bryta stilen spännande på ett spännande sätt, så även med skor kan du skapa en trendig, avslappnad stil.
  • För damer och män varje dag kommer alla typer av sportskor att se bra ut med jeans, t-shirts, tröjor eller tröja. Du kan följa våra trendtips eller helt enkelt välja vad du gillar. Mode för sportskor har blivit en så vidsträckt fråga att praktiskt taget varje klipp, färg och modell är i tid och perfekt kompletterar stylingen.
  • Idrottsskor blir också djärvare i klädkoden för företag. Arbetare är inte längre skyldiga att bära stilettos, lack och eleganta skor, men de lämnar dem mycket frihet. Damdräkt och Conversy - en bra idé! Eleganta byxor för en racket, skjorta och hängslen i kombination med sneakers - träffade platsen. För viktiga affärsmöten är det naturligtvis fortfarande bättre att välja mockasiner eller skor för män eller ballerinor och pumpar för kvinnor, men dagligen - vi stöder sportvarianter så mycket som möjligt!

Casual styling sportskor - de största trenderna 2019/2020

Förslag för kvinnor:

Förslag för män:

Sammanfattningsvis har sportskor olika ansikten. Valet är så stort att du enkelt hittar en variant för dig själv. Vi rekommenderar att du tittar på butik butymodne.pl för kvinnor och män. Följ våra tips så att dina avslappnade skor passar perfekt. Lycka till!