Byxor, klänning eller kjol? Vad ska man ha på sig stövlar för olika tillfällen?


Mitten av september är den perfekta tiden att torka av dina favoritstövlar och visa dem för världen igen! Stövletter är perfekta för mindre formella tillfällen. Du kan framgångsrikt bära dem med byxor och till och med kjolar eller klänningar. Om du planerar en större produktion behöver du inte ge upp dem alls. Välj stövlar med stolpe eller klack och skapa en gudomlig look. Kolla vilka regler som är värda att följa!

Hur bär man stövlar?

Stövlar är grunden i en höstgarderob. De är väldigt mångsidiga, så du kan bära dem med nästan vad som helst och för olika tillfällen. Oavsett om du ska ta en promenad runt området, shoppa med vänner, på dejt eller till kontoret kan du vara säker på att stövlarna kommer att fungera perfekt.

Det är dock värt att veta vad man ska kombinera dem med för att slippa vara på modet faux-pas. Det finns så många stilar av stövlar att det är lätt att gå vilse i allt. Lyckligtvis hittar du i vår guide beprövade tips så att du inte gör fel och får WOW-effekten på nolltid. 

Om du undrar hur man bär stövlar har du kommit till rätt ställe. Låt oss börja!

Vilka byxor matchar stövlarna?

Stövlar är ett ganska maskulint skosnitt. Av denna anledning väljer många kvinnor att bära dem med byxor. I detta avseende är valet praktiskt taget obegränsat. Klassiska cigariller är perfekta för kontoret, och bekväma jeans kommer att vara perfekta för dagligt bruk. De enda byxorna som inte under några omständigheter bör kombineras med stövlar är träningsbyxor.

Välj ett snitt med raka, vältränade eller lösa ben, välj resten av stylingen och njut av en gudomlig look för olika tillfällen. Undrar du om du ska sätta benen i skorna? Om det inte är nödvändigt (som är fallet med leggings eller typbyxor skinny jeans), bättre att ge upp det.

Stövlar och jeans

Tajt skinny jeans det är ett öga för stövlar. Om du vill sträcka ut dina ben, välj en svart mockamodell med en dold kil och koppla ihop den med svarta rör. Till toppen kan du bära en klassisk rutig skjorta eller din favorit oversized tröja. På kalla dagar, kom ihåg om en fashionabel kappa med en blandning av ull, tack vare vilken du definitivt kommer att hålla dig varm.

Typ jeans bootcut de är ganska lika klockor - monterade vid höfterna och utsvängda nedåt. I det här fallet är dock förlängningen från knäna och nedåt något mjukare, vilket gör slutresultatet mer dämpat. Välj en modell med hög midja som gör dina ben så långa som möjligt. Välj högklackade stövlar som förhindrar att benen släpar i marken, och samtidigt får din siluett att framstå som mer strömlinjeformad. Beroende på dina preferenser, sätt på dig höga klackar eller stavar som är något mer bekväma i vardagsbruk.

De har också varit på modet ett tag byxor med skavsår pojkvän. Bär svarta nätstrumpor under dem, vilket gör att du ser ännu mer avslappnad ut. Till toppen kan du välja en tryckt T-shirt och kofta eller en svart polokrage att glida in i. Glöm inte bältet med ett spektakulärt spänne och nåla upp håret slarvig knut.

Hur bär man stövlar med en kjol?

Om du har stövlar i din skokollektion behöver du inte skiljas från dina luftiga favoriter maxi kjolarsom du brukade bära så ivrigt på sommaren. Allt du behöver göra är att fästa ett läderbälte runt midjan och försiktigt sätta en tjock tröja under den, vilket skapar en fashionabel effekt. Hudfärgade strumpbyxor, nakna ankelboots och redo!

Klädd på det här sättet kan du gå både på dejt och med vänner. Om du vill se ännu mer trendig ut, locka håret i mjuka vågor och bär en brun hatt. Under kalla dagar, bär en bikerjacka i läder eller en fuskpälsjacka över axlarna. 

Om du letar efter en outfit för kontoret kommer även stövlar att fungera utmärkt. Pennkjol ser snygg ut med svarta tights och svarta höga klackar. En vit skjorta, över vilken du kan bära en kofta, kommer att passa bra med denna eleganta kombination. Bind upp håret i en klassisk bulle och njut av en professionell look.

Midikjol det kommer att fungera både på daglig basis och på kontoret. Välj en beige bas och lek med kontraster. Matcha den med svarta, tjocka strumpbyxor och svarta, blanka stövlar med spetsiga tår. Om du gillar klassikerna, välj en svart topp. Om du vill experimentera – gå till en gul eller blåklintblus och intensivt rött läppstift.

Klänning stövlar

Stövlar ser också bra ut med klänningar. Om du värdesätter boho-stilen, välj en vit spetsklänning och matcha den med stövlar i cowboystil. Cowboystövlar kan ha en inbyggd kil, tack vare vilken du optiskt förlänger dina ben, vilket skapar en fenomenal sådan se.

Om du är ägare till långa ben, välj en tight klänning och platta ankelboots. Om du vill ha effekten av ben upp mot himlen, välj en modell med hög klack eller stolpe. Kombinera bara ben med beige stövlar och matcha mörkare plagg med svarta stövlar.

Stövlar för olika tillfällen

Med stövlar i din garderob kan du vara säker på att de kommer att tjäna dig som en beprövad bas inte bara för höst- och vinterstiliseringar. Dessa skor är kännetecknet för varje stilfull festivalbesökare. Kombinera med slitna jeansshorts och en T-shirt med din favoritlagslogotyp. Sätt en blomsterkrans på håret och gå och dansa! 

Som du kan se är stövlar skor som definitivt är värda att ha. Tack vare dess mångsidighet och mångsidighet kan du enkelt matcha dem med olika outfits och tillfällen.