Bli inspirerad och kolla in hur du bär löparskor varje dag


Med intåget av det nya året och förberedelserna av en lång rad resolutioner har sportskor lagts till i din samling, och du har helt tappat lusten att genomföra planen att gå ner några kilo? Istället för att gömma dessa skor längst ner i garderoben kan du använda dem! Kolla vad du ska ha på dig med löparskor varje dag.

Ändrade planer? Inga problem!

Teoretiskt är löparskor designade för fysisk aktivitet. Att bära dem varje dag kan förkorta deras livslängd, samt minska vidhäftningen till marken, vilket gör att risken för skador smärtsamt ökar.

Men om dina planer på att gå ner några kilon eller förbättra din kondition har glömts bort, behöver dina sportskor inte täckas med ett tjockt lager av damm och upptar en ökända plats längst ner i din garderob. Du kan framgångsrikt bära dem för vardagliga stiliseringar och få en extremt fashionabel effekt. Låt oss inspirera dig med färdiga lösningar som ger dig många komplimanger.

Löparskor är trots allt lätta, bekväma och väldigt slitstarka. Allt detta för att möta kraven på en aktiv livsstil. Bär dem för promenader, shopping och till och med till jobbet, njut av ett snyggt utseende och maximal komfort.

Använd fördelarna med sportskor varje dag

Har du investerat en förmögenhet i löparskor, och efter den första träningen tappade du lusten att idrotta? Inget förlorat! Du kan använda fördelarna med sportskor varje dag, inte låta pengarna gå till spillo. 

Sportskor ger maximal komfort och stöd för fötterna och hela kroppen under löpning. Tack vare detta kan du enkelt bära dem varje dag! Luftiga material används i deras produktion, vilket är goda nyheter för personer som har problem med överdriven svettning av fötterna. Dessutom lägger tillverkarna av sådana skor stor vikt vid hållbarhet. Som ett resultat kan du bära dem under lång tid utan att oroa dig för att sulan oväntat lossnar från ovandelen. 

Och viktigast av allt - löparskor är universella. Sådana modeller finns i olika stilar, färger och mönster, vilket gör dem perfekta för vardagsstyling. Undrar du vad du ska ha dem med varje dag? Vi har några förslag!

Klassiker i jeans och T-shirt

Funderar du på att styla med löparskor, den mest klassiska kombinationen kommer att tänka på först - jeans och en T-shirt? Du har definitivt rätt! I det här fallet finns det ingen möjlighet att göra ett misstag.

Set med jeansbyxor med raka, lite korta ben med en vit T-shirt instoppad på insidan. Ta på dig vita, längre strumpor, som du subtilt kan rulla ihop, och fäst ett läderbälte i midjan. En fashionabel effekt direkt från 90-talet är klar! 

Du kan också bära svarta slitna jeans eller välja en snygg vit modell. Matcha den med en t-shirt med logotypen för ditt favoritlag eller med ett roligt tryck. Ha kul med mode och kom ihåg att sådana stiliseringar inte behöver vara tråkiga!

I kallt väder kan du komplettera denna se katana, skapa en monokrom uppsättning. En bra lösning för fashionabla damer kommer att vara att avsluta denna styling med en lång trenchcoat och en keps.

Lätt i träningsoverall eller leggings

Till sin design gör den sportiga konstruktionen av löparskor att de matchar perfekt med sportkläder. Även om det inte är en speciellt revolutionerande kombination kan du vara säker på att alla typer av träningsoveraller och lediga leggings definitivt kommer att klara testet! 

Både en sweatshirt med dragkedja och dragkedja fungerar perfekt. På så sätt får du en bekväm outfit i sportig stil som underlättar dina dagliga ärenden eller gör promenader med din hund trevligare. 

Välj en enfärgad eller flerfärgad träningsoverall modell i ditt favoritsnitt. Försök att matcha träningsoverallens färg till skorna. Om det finns tydliga accenter på dem (t.ex. spetsar), kan du behandla dem i form av en vägledande färg och välja en sportoutfit i en liknande nyans.  

Ovanligt i en klänning

Gillar du att sticka ut från mängden? Kombinera dina löparskor med en tjejig, luftig klänning. Sådan styling kommer att fungera, till exempel under långa timmar av sightseeing, när du bryr dig om maximal komfort.

Välj en klänning med fina blommor eller välj ett lite sportigt snitt i bomull. Bär den med en moderiktig katana och en läderryggsäck. Klädd så här kommer du att se snygg och original ut. Var dock noga med att inte kombinera sportskor med mörka strumpbyxor. På så sätt kan du få en lite tecknad effekt och ge intrycket av en person som inte har något sinne för stil.

Bekväm hela dagen lång

Även om sportskor är designade så att du enkelt kan möta fysisk ansträngning, är det ingen som förbjuder dig att bära dem varje dag. Deras mjuka, lätta och flexibla design gör dessa skor perfekta inte bara för löpning utan även för promenader. Långa sträckor kommer inte längre att skrämma dig, även om du inte tänker springa alls.

Det är sant att sådana skor inte är gjorda för pennkjolar och eleganta byxor, men det finns många fashionabla kombinationer för att kunna bära dem varje dag. Experimentera med olika stilar och njut av den fantastiska effekten och ojämförliga komforten.