Bli inspirerad! De mest intressanta stilarna med stövlar och jeans


Ska du på dejt, till kontoret, på en musikfestival eller träffa vänner? Oavsett dina planer kan du spendera din tid på att ha kul utan att oroa dig för vad du ska ha på dig. En av de klassiska kombinationerna som kommer att passa perfekt för nästan alla tillfällen är stövlar och jeans. Bli inspirerad!

En universell bas för olika tillfällen

Stövlar och jeans är en kombination som stjäl många kvinnors hjärtan varje år. Av goda skäl! Det är en så universell bas att den framgångsrikt kan bäras vid många mer och mindre spännande tillfällen.

Tråkigt kontorsarbete? En romantisk dejt för två? Eller kanske en galen festival under varma dagar? Oavsett omständigheterna kan du styla dina stövlar och jeans på en mängd olika sätt för att skapa en perfekt sesom kommer att spegla din unika karaktär. 

Stövlar och jeans ser gudomliga ut i kombination med en skjorta och elegant kavaj, samt en baddräktstopp och en cape i boho-stil. Lär känna våra idéer för pålitliga stiliseringar!

Stövlar och jeans för en dejt

När du går på en dejt vill du definitivt se och må som bäst. På så sätt utstrålar du självförtroende och stjäl verkligen hjärtat av din utvalde.

Kombinera jeans med hög midja med en sexig svart topp som kommer att framhäva din charm. Matcha detta set extremt feminint typ ankelboots öppen tå med en flexibel ovandel. Glöm inte detaljerna. En handväska i läder med en guldkedja och röda läppar och naglar kommer perfekt att komplettera denna outfit och tillföra den ännu mer feminin karaktär.

En annan outfit som kommer att passa perfekt för en dejt är en kombination av lätta, tajta jeans med en blommig blus i en nyans av puderrosa. Bryt den tjejiga sammanställningen med en skinnjacka och snygg eko läder stövlar med stenstrålar och stora spännen. På så sätt förvandlas du från en artig liten ängel till en riktig djävul på nolltid.

Stövlar och jeans i festivalupplagan

Stövlar och jeans är en perfekt kombination för sommarens festivaler. Bruna stövlar i cowboystil i mocka De ser fenomenala ut både i kombination med hippieklockor och fashionabla jeans med lösa skärningar. Komplettera denna look med en vit baddräkt och en lång boho cape.

Under varma dagar, byt ut långbyxor mot jeansshorts och njut av en bekväm och snygg look. Kom ihåg om tillbehör. Gyllene armband och hängen, runda solglasögon och en snygg hatt är grädden på moset som inte får saknas på någon festival!

Rockkonserter kräver lagom tunga skor, d.v.s. klassiska stövlar. Tack vare den extra dragkedjan på sidan av ovandelen kommer du definitivt inte att vara sen med ditt favoritbands framträdande! Sätt dessa tunga stövlar med jeans och en överdimensionerad T-shirt med logotypen för ditt favoritband instoppad avslappnat i byxorna. Kavla upp ärmarna och du är klar. Du kan sola!

Stövlar och jeans för kontoret

En av de beprövade kläderna för dystra höstdagar på kontoret är en kombination av stövlar och jeans. Välj byxor i en dämpad färg och bär dem med en vit, snyggt pressad skjorta och bruna höga klackar gjord av ekologiskt läder. Ta på dig dina tjockbågade glasögon och fläta håret till en snygg bulle för en ultraprofessionell finish. 

De är också perfekta för kontoret klassiska Chelsea-stövlar i en ovanlig upplaga. Dekorativ klack och perfekt läderimitation kommer att se bra ut i kombination med svarta jeans, en skjorta och en dubbelknäppt jacka.

Casual boots och jeans

Du kan också framgångsrikt bära stövlar och jeans till vardags, oavsett om du ska shoppa, träffa vänner eller gå runt i staden. När du planerar aktiv tid, bestäm dig för bekväma ankelstövlar med platt sulor. Beige färg och mockafinish gör det lätt att matcha dem till nästan vilken styling som helst. Ett utmärkt val för vardagens liv och rörelse kommer att vara en bekväm blus med en lös skärning. Beroende på vädret kan du bära den ensam eller kombinera den med en lång kofta. 

Du kan bära casual jeans med fashionabla skavsår i kombination med beige högklackade ankelboots. De något spetsiga tårna gör att dina ben ser längre ut och din siluett blir optiskt smal. Tack vare den bekväma dragkedjan kommer du inte vara sen någonstans, och det extra pälsfodret på insidan av stövlarna håller dig varm även i dåligt väder. Kombinera dem med en vit topp och en lätt trenchcoat för ett harmoniskt slutresultat.

Om du vill visa att du är bekant med de senaste trenderna, välj slip-ons, beige stövlar med en snygg strumpa i sportig stil. Kombinera dem med vita smala jeans och en beige huvtröja i kashmir. Använd mörkbruna eller kontrasterande svarta accenter för att komplettera din ljusa outfit. Matcha en handväska och ett bälte för att fullborda denna trendiga look.

Stövlar och jeans är helt enkelt en fantastisk och makalöst bekväm kombination som kommer att fungera vid många olika tillfällen. Du kan framgångsrikt bära dem på daglig basis och vid mer storslagna tillfällen, till exempel festivaler.