Bli inspirerad! 7 modeller av discoskor som kommer att glädja dig


Letar du efter inspiration till en discostil? Du har kommit till rätt ställe! När vi tänker på dig på ett ställe har vi samlat våra favoritmodeller av skor som hjälper dig att skapa ett oförglömligt intryck. Vi kommer att berätta vad du ska kombinera dem med för att få WOW-effekten! Vi kommer också att avslöja våra hemligheter som får dig att dansa hela natten.

Recept på en lyckad fest fram till gryningen

Charmig styling, gudomlig frisyr och smink, sprudlande humor och gott sällskap är inte allt för att en discoresa visar sig vara lyckad och sitter kvar i minnet länge. För att du ska kunna spela fritt fram till gryningen måste du vara uppmärksam på en extremt viktig aspekt – skor. 

Det är de som kommer att ge dig en känsla av komfort och samtidigt ge dig självförtroende och optiskt förlänga dina ben. Allt du behöver göra är att använda några beprövade knep för att få WOW-effekten.

Innan vi presenterar dig för våra favoritmodeller av discoskor, låt oss berätta våra hemligheter tack vare vilka du kommer att dansa hela natten även i skyhöga klackar.

Hur orkar man hela festen i höga klackar?

Höga stövlar är en av de mest populära modellerna bland discoentusiaster. Inte konstigt! Sådana skor kan göra underverk, få benen att se längre ut, och hela figuren verkar vara märkbart smalare. 

För att du inte ska behöva ta av dig dem under festen, se till att dina discoskor är gjorda av högkvalitativa material. Även om plast kan vara frestande prismässigt så anpassar de sig inte till formen på din fot, vilket kan orsaka smärta och obehag. 

Om du inte vill ta itu med liktornar, välj din skostorlek noggrant. Även den vackraste modellen kan orsaka blåsor när den sitter för tight eller för lös för dig. Det är bäst att prova skor på eftermiddagen eller kvällen. Det är då dina fötter får en naturlig svullnad efter en lång dag, vilket också kommer att följa med dig till disco.

Vill du undvika skav? Ett populärt knep som används av många kändisar är att spraya dina fötter med deodorant innan du sätter på hälarna. Tack vare detta kommer dina fötter inte att svettas överdrivet, vilket resulterar i att skon glider in och gnuggar huden.

 

Beige sandaler med hög klack

Nu när du känner till våra knep är det dags att ta en titt på de mest intressanta modellerna av discoskor. Om du vill förlänga benen optiskt, välj beige sandaler med hög klack.

välja mockamodell med spektakulära nitar på en 7,5 cm hög klack eller besluta om sandaler med ormskinnstryck på en stabilare, men ännu högre (9 cm) häl. Den bekväma fästningen runt fotleden kommer i båda fallen att förhindra att skorna glider under leken, och den bekväma innersulan ser till att dina fötter trots höjden inte känns trötta.

Genom att välja beiga skor har du ett brett utbud av möjligheter när det kommer till resten av stylingen. Ljusa klänningar kommer att kombineras fenomenalt med ljusa skor. Välj en kort, mjölkig spansk kjol eller välj en beige kjol av ekologiskt läder och ställ in den med en vit blus som försiktigt faller över axlarna.

Svarta sandaler

Svarta sandaler som kontrasterar mot hudtonen är också en blick för discostyling. De fångade vår uppmärksamhet vackra Laura Messi sandaler med ett dekorativt element och ett fäste runt ankeln. Den något vidgade hälen ger dig maximal komfort under evenemanget. Kombinera dem med en klassisk liten svart klänning och skapa en oförglömlig effekt på ett ögonblick. 

Vi har också något för fans av originallösningar. Gladiatorer i mocka med en smal, 10,5 cm hög klack är en garanti för benen mot himlen. Tack vare den genombrutna finishen och den sensuella snörningen kommer ingen att passera dig likgiltigt. Bär dem med svarta eko-lädershorts och en svart, figursydd blus med tyll, lätt genomskinliga ärmar.

Glitterstift

Discot är den perfekta platsen för glitter. De kan vara den perfekta accenten i din stil brokadklackar från Marco Shoessom är gjorda av naturligt koskinn. Läderfodret med extra skum håller dig bekväm hela natten.

Bär dem med en vit kjol och en vit topp som avslöjar en liten mage. En sammanhängande styling kommer att tillhandahållas av glittersmink eller lätt skimrande naglar.

 

Stift med nitar eller kristaller

Ett annat alternativ för ett disco är dubbade mockaklackar. En delikat grå nyans kommer att ge en subtil bas för att skapa hela stiliseringen. Kombinera dem med en fuchsiaklänning eller set med utsvängda jeans och en svart navelskyddad topp. Det är den här grå jackan och du är klar! 

Föredrar du feminina strass framför stygga nitar? Vi har något du kommer att älska. Svarta pumps med glitter bak på ovandelen detta måste ha till ett disco. En lång spetsig tå i kombination med en hög, 9,5 cm häl garanterar en fenomenal effekt. Bär den med en glittrande silverklänning och du är klar.

Ha så kul!

Vi är övertygade om att tack vare våra råd kommer att välja en outfit för nästa disco inte hålla dig vaken på natten, och de presenterade tipsen hjälper dig att dansa till gryningen. Ha så kul!