Svarta herrskor Big Star174073 röd blå vit

Produkten är inte tillgänglig ;(

Den bästa och mest universella modellen av skor för varje kille som bryr sig om sitt utseende är eleganta läderskor. De har ett mycket intressant snitt - kombinationen av marinblå skor med brun sula och snören ger en överraskande effekt, och samtidigt är det en mycket fashionabel kombination som passar många stilar.


Läderskor är helt gjorda av naturligt läder – inklusive inlägget, vilket ger foten komfort och gör att du kan hålla en hög hygiennivå. Sulan är gjord av syntetmaterial, den är väldigt flexibel och den sticker ut vackert mot bakgrunden av marinblått, matt läder med lätta perforeringar.


Dessa läderskor ser extremt snygga ut - de kommer att passa både till jeans och en tröja, samt eleganta kostymbyxor och en jacka i rätt färg och stil. Definitivt, Big-Star-skor är något som varje kille borde ha i sin garderob, för tack vare dem kommer han att se ännu mer maskulin och elegant ut, och han kommer att känna sig bra.

  • Innersula: Naturläder
  • Yttre material: Naturläder
  • Dominant mönster: utan mönster
  • Färg: Röd blå Vit

Tack för att du lägger till din kommentar.

|
Transaktionen var framgångsrik, effektiv och snabb leverans, bra kontakt, varor överensstämde med beskrivningen. Jag rekommenderar starkt.