Beprövade knep, tack vare vilka du kommer att lägga till höjd endast med hjälp av skor


Skor har en enorm kraft! En dålig passform kan få dina ben att verka visuellt avskurna från resten av din kropp, vilket kommer att förlora hela din siluett. Å andra sidan, om du väljer rätt modell kommer du att lägga till höjd till dig själv på nolltid och få dig att se smalare och smalare ut. Om du är intresserad av beprövade knep som gör att du kan uppnå denna effekt, se till att läsa den här artikeln.

Skor har en enorm kraft!

I motsats till utseendet är skor en av de viktigaste klädesplaggen. De låter dig göra dina stiliseringar ännu mer formella eller vardagliga, och samtidigt uttrycka din individuella stil.

Dessutom kan skor både få dig att se kortare och tyngre ut och optiskt förlänga din figur. Välpassade skor kan ge varje kvinna effekten av ben upp till himlen. Män kan också verka omärkligt längre. Allt tack vare rätt utvalda skor. 

Lär dig om våra knep för att få de resultat du vill ha. Det är enklare än det kan tyckas först. Att jobba!

Vänligen bär höga stövlar

Om du vill verka längre är det enklaste sättet att ta på dig höga stövlar. Beroende på din förmåga att röra dig i sådana skor och vilken effekt du vill uppnå, välj den modell som passar dina behov bäst.

Höga stövlar kan definitivt göra underverk! Oavsett om du väljer klassiska pumps, bekväma wedges, höga klackar, eller skyhöga klackar så kan du vara säker på att dina ben kommer att se mycket längre ut.

Inte bara höga klackar kommer att få dig att verka längre

Höga klackar är dock inte de enda skorna som gör att du kan uppnå detta resultat. Kolla in vad du mer kan göra för att se längre ut.

Undvik framför allt kontraster. Välj skor i skuggan av vad du just nu har på fötterna. Med andra ord, bär svarta byxor med svarta skor, och välj beige modeller med nude tights. 

En annan sak att undvika med korta ben är formen på tårna. Fyrkantiga och runda tår på skor kommer aldrig att ge dig en så effektiv förlängning av dina ben som spikarna.

Du kan framgångsrikt bära platta skor och fortfarande se längre ut! Välja spetsiga ballerinor gjorda av naturligt narvlädersom gör dina ben smalare och är perfekta för både kontoret och träffa vänner. De kommer också att vara en bra lösning beige spetsiga ballerinor med effektiva dekorationer som du framgångsrikt kan bära även på en dejt.  

På kalla dagar, sätt på musketörer. Over-the-knee boots i kombination med en kort kjol eller klänning kommer att få dina ben att se längre ut utan att ha klackar.

Plattformar för maximal bekvämlighet

Högklackade skor passar tyvärr inte alla tillfällen och att bära sådana skor för ofta kan orsaka obehagliga besvär. För att förhindra att detta händer, välj skor på plattformen.

Valet av skor på plattformen är praktiskt taget obegränsat. Sneakers, sandaler, arbetande, och även Flip flops - Skotillverkarna tävlar i innovativa lösningar som optiskt kan förlänga benen samtidigt som de garanterar maximal komfort.

Dold kil

Om du vill lägga till höjden helt omärkligt, bestäm dig skor med en dold kil. Det finns verkligen många sådana modeller!

Klassiska mockasiner, bekväma stövlar, effektiva stövlar eller kanske bekväma sportskor? Valet är ditt! Genom att välja den här typen av skor kommer du alltid att verka lite längre än du egentligen är, och dina ben kommer att se mycket smala ut.

Kan en man lägga till höjd till sig själv?

Lyckligtvis är tricken som gör dig längre än någonsin inte bara reserverade för kvinnor! Män kan också dra nytta av de möjligheter som välsittande skor erbjuder.

välja formella skor med en dold kilsom kommer att vara perfekt för många omständigheter. Du kan bära dem både för familjefester och till jobbet eller en dejt. Skor med en osynlig plattform på ett ögonblick får dig att verka längre med så mycket som 8,5 centimeter, och samtidigt kommer du att känna dig ännu mer självsäker! 

Välj dessutom spetsiga tår som visuellt förlänger dina fötter och ben. Däremot kan rundade eller fyrkantiga tår få dig att verka mycket kortare.

Hur gör man sig längre varje dag?

Formella skor kommer dock inte att vara lämpliga för alla tillfällen. Välj varje dag sportskor med tjock, vadderad sula.

Välj till exempel löparskor som ger tillräckligt med utrymme mellan din fot och marken för att absorbera kraften från en stöt. Använd denna egenskap till din fördel och lägg till lite höjd till dig själv på nolltid.

Som ni ser kan både kvinnor och män ta del av de fantastiska möjligheter som erbjuds av rätt utvalda skor. Vi är övertygade om att genom att följa våra råd kommer dina ben att se mycket längre ut, din figur kommer att se smalare ut och du kommer att få självförtroende!