Befado niechodki 002P042 grå

Produkten är inte tillgänglig ;(

De yngsta medlemmarna i vår familj är oerhört viktiga för oss och det är därför vi är mycket noga med att bara välja produkter av högsta kvalitet för dem. Befado, ett varumärke med en lång tradition, erbjuder föräldrar modell 002P042 barnvagnar i grått, som är en idealisk lösning för spädbarn som fortfarande är blyga för att upptäcka världen på egna fötter.

Produkten som distribueras i kategorin "Barntofflor" är designad för de minsta barnen som ännu inte har börjat sitt äventyr med promenader. Befado gåstolar skyddar dina fötter perfekt under promenader, vilket garanterar komfort och säkerhet. Det mjuka textilmaterialet är inte bara lätt, utan också extremt vänligt mot spädbarns känsliga hud. Den elastiska strumpan, som de huvudsakligen är gjorda av, säkerställer bekväm täckning av foten, medan den halkfria sulan av TPE-material säkerställer barnets säkerhet och förhindrar att det glider på släta ytor.

Befado promenadskor, kända och uppskattade av ekologiskt medvetna kunder, har också fördelen av att vara miljövänliga, vilket är resultatet av användningen av lätt återvinningsbart material i sulan. Detta visar att tillverkaren inte bara bryr sig om barns hälsa och välbefinnande, utan också om vår planet.

Befado-designers tog också hand om den estetiska aspekten av produkten och lade till charmiga djurmotiv på strumpor, vilket säkert kommer att locka barnets uppmärksamhet och stimulera hans fantasi. Det hela ser enkelt och elegant ut, vilket gör att gåstolar passar både killar och tjejer.

Kunden får produkten i en original, estetisk förpackning med all nödvändig information om produkten, vilket gör det till en bra idé för en praktisk present. Tack vare sin låga vikt, även med individuell förpackning, som endast väger 0,25 kg, är gåstolarna också lätta att transportera.

Genom att välja Befado gåstolar kan föräldrar vara säkra på att de väljer en produkt som garanterar säkerheten och komforten för deras barn, samtidigt som de förblir i linje med ekologiska värden.

  • Karaktär: brist
  • Färg: grå
  • Förpackningsskick: Original
  • Material: tyg
  • sex: Pojkar flickor
  • Lås typ: Annan
  • Producentkod: BM171995

Tack för att du lägger till din kommentar.

|