Befado barnskor pvc boogy 661Y008 blå

14,15 EUR

Att välja rätt barnskor är en viktig del av förberedelserna inför det nya skol- eller dagisåret. Varje förälder vill ge sitt barn högsta komfort och säkerhet medan de leker och lär sig. Den idealiska lösningen som uppfyller dessa kriterier är Befado barnskor, speciellt Boogy 661Y008-modellen i marinblått, blått och rosa.

Befado skor är en garanti för kvalitet och komfort för unga användare. En av de viktigaste fördelarna med dessa skor är deras sula - lätt och flexibel, perfekt anpassad till barnets fot, vilket garanterar komfort och säkerhet under alla aktiviteter. Oavsett om du springer runt på lekplatsen eller spelar energiskt i gymmet, ger sulan på Boogy-skorna ditt barn den nödvändiga stabiliteten och greppet.

En annan viktig aspekt är att ovandelen är gjord av ventilerande bomullstyger. Dessa naturliga material säkerställer korrekt luftcirkulation, vilket är särskilt viktigt för aktiva barn som spenderar många timmar om dagen i skor. Andningsbara tyger minimerar risken för överhettning, svettningar och skavsår, och håller ditt barns fötter torra och friska hela dagen.

Boogy 661Y008-modellen är också lätt att ta av och på tack vare användningen av kardborreband. Denna design av skor gör att barn kan ta på och ta av sig skorna på egen hand, vilket är ett viktigt steg i utvecklingen av deras självständighet och en bra lösning för upptagna föräldrar.

Dessutom är Befado-skor utrustade med ett mjukt Soft-B System-foder och en styv hälräknare, som dessutom stöder en korrekt utveckling och stabilisering av barnets fot. Det är också värt att nämna att skorna har Healthy Foot Sign-certifikatet, vilket bekräftar högsta kvalitet på utförande och säkerhet vid användning.

I marinblå, blå och rosa färger kommer Befado Boogy 661Y008-skor att vara attraktiva för både pojkar och tjejer, perfekta för alla tillfällen. Med hänsyn till alla dessa fördelar - från komfort, genom säkerhet, till estetiskt utseende, är Befado barnskor ett utmärkt val för varje barn och deras föräldrar.

  • Karaktär: brist
  • Ytterligare information: Stabil hälräknare Hälsosam fot tecken
  • Material: tyg
  • sex: flickor
  • Lås typ: Kardborre
  • Färg: blå
  • Producentkod: BM163316

Tack för att du lägger till din kommentar.

|