Barnskor till skolan - Vilken typ av val behöver du?

Skolskor är en väldigt viktig del av septemberplattan. Även om uppmärksamhet hos föräldrar och barn fokuserar på skolväskor, bärbara datorer samt pennafall, skor och kläder är lika nödvändiga. Inte alla föräldrar vet äntligen vilka skor som ska väljas för sina barn eller tonåringar som går till en ny skola eller ny klass.

Skor behövs inte bara för att gå i skolan, men också i skolan och på planen. Det är ofta ett vanligt krav på att ett barn ska ha två par skor - en typiskt sport och den andra är typisk för att gå på korridoren och gå på klasser. Och vad sägs om barn?

Småbarn - dagisskor

Skor för barn i dagis bör vara primärt hållbart och bekvämt, matchande foten, som ständigt växer. De borde inte ha lössar som kan lösas när de spelar och gör att barnet enkelt skadar sig. Skor med kardborreband är mycket bättre, vilket inte kan orsaka en sådan olycka. Du kan också kombinera kardborreband med lössnören - då är vi säkra på att de inte kommer att lösas så lätt. Bra, om skodon är av god kvalitet. Tack vare detta kommer kursen att utvecklas ordentligt, och detta är mycket viktigt.

Det är bra att fråga frågan i förskolan vilka skor som är mest lämpade. Det händer att grenarna föredrar skor med ljusa sulorför att hon inte ritar parketter och är lämplig för sådana barn.

Grundskola - bra skor till allt

I skolan är skor väldigt viktiga, inte bara för att gå på skolkorridoren, men också för idrottskurser. Skor får inte glida på ett speciellt inlägg, och det ska inte dras. Enligt många lärare och föräldrar kan traditionella sneakers som inte skrapar någon yta fungera bäst. Men barnets bekväma situation är viktigt - om de ständigt växande priserna behöver mycket bättre lösningar, som väl profilerade sportskor, är det värt att göra det mesta av detta val.

I vår butik hittar du många bra lösningar. Allt du behöver göra är att titta på barns avdelningatt hitta de perfekta skorna för ditt barn. Skynda dig! Vi har en specialrabatt som är beredd för de närmaste två veckorna - den sista veckan i semestern och skolans första vecka måste vara mer varierad! Och i detta kommer du att hjälpa dig att välja skor med en -15% kampanj. Allt du behöver göra är att använda koden som anges på bilden nedan!