Barnskor för vintern - allt du behöver veta

Vinterstövlar för barn är alltid en stor utmaning. De kan inte bara vara söta. De behöver vara bekväma och skydda små fötter från kyla och snö, såväl som plyschen. De måste också vara väl matchade på grund av möjligheten till onödiga och farliga sjukdomar. Så hur passar du perfekt barnskormen? Vilken form ska skor ha för att göra snöglädjen själv, rent nöje?

 

Vinterstövlar för barn - vilken storlek?

 

Det är inte känt från idag att barn växer snabbt. Detta gäller också den kurs som under de två första åren ökar med upp till två storlekar. Ökningen saktar sedan, men inte för mycket - upp till det trettonde året, växer kursen 1,5 cm för varje år. Många detaljer ändras, till exempel fotens form eller båge. Du måste komma ihåg att skor inte stryker den här delen av barnens kropp, för att det kan sluta med till exempel platta fötter eller senare problem. Reglerna är enkla - köpa skor, håll 1,5 cm ledigt utrymme mellan skopspetsen och fingertopparna. På så sätt kommer småbarnet i skor lite längre, utan hälsorisk. Under valet är det värt att mäta barnets fot på plats - det är bra att spåra foten och applicera mönstret på skosolen. Detta är ett exakt sätt att avgöra om du har valt det sko för vintern det är rätt.

 

Skor för vintern, eller praktisk skor

 

Sådana skor måste vara inte bara bekväma, men också praktiska, universella. Helst kommer de att bli lättare än vinterstövlar för vuxna och mer flexibla. En lämplig glidande sula säkerställer säkerheten under vinterspel och den chockabsorberande insatsen sparar barn från skador som är så onödiga under denna tillväxtperiod. I slutändan bör barndomen endast associeras med positiva aspekter av livet. Skodon måste vara av andningsbart material - ett svettigt barns fot är en garanti för senare sjukdom, och ingen vill ha det.

Valet av skor är inte av stor betydelse, men du kan inte välja de första, bättre skor, speciellt utan detaljerade mätningar. Shopping med barn kan dock likna en plåga - små är aldrig intresserade av att köpa och miljön där de är. Det finns ett sätt - i vår butik ButyModne.pl du hittar det perfekta skor för ditt barn - allt du behöver göra är att mäta längden på insolesen tack vare våra riktlinjer. Använd resultaten i shopping och njut av lämpliga vinterskor till ditt barn.