Ballerinor för kontoret. Beprövade knep och stylingidéer för en fashionabel affärskvinna


Att bära ballerinor är ett rent nöje. De som är gjorda av naturmaterial anpassar sig till fotens form på ett ögonblick, vilket gör att även en lång dag med benarbete inte längre är en utmaning. Av denna anledning bestämmer sig många kvinnor för att ersätta klassiska höga klackar med ballerinor. Ta reda på hur du stylar dem för att kontoret alltid ska se moderiktiga och professionella ut.

Höga klackar eller ballerinor? Vilka skor ska man välja för kontoret?

Att välja skor för kontoret kan orsaka många komplikationer. Höga klackar, även om de ser fantastiska ut och perfekt kompletterar stylingen av pennkjolar eller kontorsklänningar, kan de efter många timmars arbete i full fart orsaka obehagliga åkommor. Fotsmärtor, blåsor och liktornar samt problem med hållningen är några av dem. 

Om du tillbringar större delen av din tid på jobbet när du är på språng är komfort vad du vill ha. Som tur är behöver du inte kompromissa med ett proffsigt utseende och ändå imponera med bra stil. Ballerinor är svaret på dina behov. Upptäck våra beprövade stylingidéer som gör att du alltid ser vacker ut.

Några tips för att hålla dig snygg i ballerinor

Många kvinnor undrar hur man bär ballerinor för att se fördelaktiga ut i dem oavsett längd eller vikt. Det är enkelt med våra tips! 

Avslöja först kuberna.

Genom att bära mörka ballerinor med långbyxor kan din siluett längst ner se lite överväldigande ut. För att undvika detta, var inte rädd för att upptäcka lite kött.

Allt du behöver göra är att välja 7/8 långa byxor eller bestämma dig för att rulla upp benen flera gånger. På så sätt kommer du att exponera den smalaste delen av benet, och din figur kommer att återfå sina rätta proportioner.

För det andra, undvika att strumpor sticker ut.

Även om det finns speciella strumpor i butiker designade för skurna skor, måste du vara försiktig med dem.

Om materialet sticker ut från insidan av skon kan du förlora det professionella slutresultatet. Välj strumpbyxor eller bomull med matchande utskärningar.

För det tredje, försök att förlänga benen så mycket som möjligt.

Att få denna optiska illusion är lättare än du kanske tror. Allt du behöver göra är att välja rätt färger.

När du har på dig en klänning och dina ben är bara, välj en naken ballerinamodell. Svarta, tunna strumpbyxor fungerar bra med svarta skor och en svart pennkjol. På så sätt får du dina önskade ben till himlen utan att behöva bära höga klackar.

Kombinera ballerinor med leggings

Älskar du bekvämlighet? I motsats till utseendet, på kontoret behöver du inte ge upp det! Anslut bara subtila ballerinor med svarta leggings. Tycker du att en sådan kombination inte passar företagsstilen? Inget kan vara mer fel! 

Allt du behöver är en snyggt pressad skjorta med lite längre skärning. För en ännu mer professionell look, fäst ditt hår i en elegant bulle och bär delikata smycken.

Svart betyder inte tråkigt

Svarta ballerinor behöver inte förknippas med tristess. Välja de med spetsig tå och gyllene prydnad. Bär dem med beige cigariller och en vit topp. Glöm inte den matchande kavajen för att ge den här bekväma kontorslooken en professionell touch. 

Under varma dagar, välj mjuk, läderballerinor med exponerade fingrar. Kombinera dem med vita eller svarta byxor med hög midja med raka ben. Kom ihåg att vika upp benet några gånger för att exponera din fotled och få dina ben att se smalare ut. För denna look, matcha en lätt skjorta, t ex gjord av linne eller viskos, som du försiktigt stoppar in i byxorna.

Beige ballerinor för en himmelsk beneffekt

Ben till himlen är en dröm för nästan varje kvinna. Att uppnå denna effekt kräver inte att du torterar dig själv i orimligt höga klackar. 

Bara satsa på beige ballerinor med låga sidor och spetsig tå. Narvläder kommer att hålla dig bekväm hela dagen lång, och en ljus nyans kommer optiskt att förlänga dina ben på nolltid.

Kombinera beige ballerinor med bara ben. Välj en utsvängd eller figursydd kjol med en elegant skjortblus. Dra ditt hår till en bulle och bär eleganta örhängen. I kallt väder kan du sätta på en jacka eller kofta ovanpå. Valet är ditt!

Färgglada yrsel

Vem har sagt att kontorsstyling måste hållas i dämpade färger? Välj färgglada ballerinor och matcha dem med en monokrom outfit för att skapa en sammanhängande och diskret bild.

Vad sägs om röda ballerinor? Dessa skor kommer att se bra ut i kombination med en svart pennkjol och en svart elegant blus. Var noga med att måla naglarna röda för att behålla harmonin. Röda läppar är också välkomna i detta fall! 

De är också perfekta för kontoret blå ballerinor. Tillverkade av naturlig mocka, kommer de säkert att hålla sig bekväma hela dagen lång. Du kan kombinera skor i denna nyans med vitt eller marinblått. Du kommer att se underbar ut varje gång!

Komfort kan gå hand i hand med ett professionellt utseende

Som du kan se kan komfort definitivt gå hand i hand med en moderiktig look. Ballerinorna finns i en mängd olika stilar, så att varje kvinna kan välja en modell som passar hennes behov. 

Välj en klassisk eller en original design. Oavsett vad du väljer är vi säkra på att genom att följa våra råd kommer du alltid att bli nöjd med det professionella slutresultatet.