Baby sneakers


När vi köper skor till våra barn uppmärksammar vi främst kvaliteten på utförandet och den hälsofrämjande effekten av skor. Samtidigt vill barn, särskilt de äldre, uttrycka sig genom styling och må bra i spegeln.

De observerar också modetrenderna hos sina kamrater. Vi kan kombinera komfort och hög kvalitet med design genom att köpa sneakers till ett barn. Massor av färger och intressanta mönster kommer att vara ett bra komplement till din outfit. Vad ska man tänka på när man köper barnskor?

Vilken typ av slip-on skor för barn?

Sneakers kan också vara hälsosamma för dina fötter. Det är viktigt att uppmärksamma några viktiga element. Breda, rundade (aldrig spetsiga!) Tår som ger plats för fingrarna. Konturerad innersula tillverkad av högkvalitativ plast som andas. Flexibel, monterad skinka som håller foten. Om möjligt ger en flexibel sula, inte för tjock, barnet rörelsefrihet.

Design - det här är en annan aspekt, kanske inte särskilt viktig för oss, extremt viktig för ett barn (särskilt en äldre). Skodon bör gillas av den som ska bära dem. Barnet kan välja en specifik modell, baserat på design och estetiska preferenser.

Stängningstyp och övre längd

Skosnören är perfekta för äldre barn och säkerställer exakt passform av skorna på foten. Å andra sidan är kardborreband och dragkedja en bra lösning om ditt barn är sugen på att lossa skorna medan du leker, men han kan inte göra det på egen hand ännu. deras knyta tillbaka den.

När vi köper sneakers till ett barn med dragkedja, låt oss titta noga på utförandet. Om fästelementet fästs i en vinkel förhindrar det att dragkedjan glider upp under intensiv rörelse. När du väljer sneakers med kardborreband, var noga med att kontrollera deras vidhäftning. Om de lossnar kan det visa sig vara farligt, särskilt när man springer och blir galen på ojämna underlag.

Sneakers har ofta en upphöjd övre. Låt oss dock se till att den inte är stel och inte begränsar rörelsen. Om det visar sig vara en källa till obehag, kommer promenader att bli en ohälsosam, obehaglig nödvändighet.

Material och utförande

Barns sneakers är bra för våren. När det är varmt ute, men sandalerna fortfarande väntar i garderoben på sin tur, kommer denna typ av skor att visa sig vara en bra övergångslösning. För skojs skull på lekplatsen och ängen. I staden och i naturen. Beroende på hur tunt materialet används under produktionen kommer vi att matcha den bästa modellen till väderförhållandena.

Om våren är bra och vädret uppmuntrar dig att vara ute, låt oss leta efter de mest luftiga och känsliga tygerna som hindrar barnets fötter från att svettas. Svettig och våt hud är tyvärr det första steget mot nötning, blåsor eller mykos och kliande fötter. Ett barn som tillbringar många timmar på gården eller vandrar med sina föräldrar ska känna sig så bekväm som möjligt.

Sneakers som skolskor för barn

Detta är den perfekta lösningen! Sneakers har vita sulor och tår, så de kommer att fungera bra i klassen. Beroende på säsong väljer vi ett tjockare eller tunnare material av överdelen, med hänsyn till dess höjd. Rik design är en chans att välja sådana skor som barnet kommer att tycka om att bära och kommer inte bara att vara en daglig plikt för honom, utan också ett sätt att uttrycka sig och svara på de senaste trenderna.

Barnskor och fotens form

Varje person har en annan anatomisk struktur, så det är svårt att hitta en mellanväg när man letar efter skor till syskon. Det finns en sådan sannolikhet att det som kommer att visa sig vara en idealisk lösning för det ena barnet, kommer att vara motsatsen för det andra. Bågens höjd samt fotens bredd och eventuella andra individuella behov är strategiska. Medan ett barn kommer att känna sig extremt bekvämt i sneakersna, kan det andra föredra sportskor eller loafers. Prova några stilar och välj den bästa, analysera alla fördelar och nackdelar.

Skonas vikt och tjockleken på innersulan

Barns sneakers är en ganska specifik stil för skor, eftersom sulorna vanligtvis är relativt massiva och tjocka. Alla modeller är inte så och det är värt att leta efter exakt, beroende på vår lillbarns ålder och hans hållning. Barn som nyligen har flyttat på egen hand behöver mycket lätta och mjuka skor. I det här fallet, låt oss ge upp tjockt gummi eller en hög övre (särskilt styv). Ju mer känslig och omärklig skon är, desto bättre. Äldre barn vars fötter redan är korrekt formade kan ha lite olika modeller. Låt oss dock uppmärksamma om skorna ger dem tillräcklig rörelsefrihet och är tillräckligt flexibla för olika aktiviteter eller när de spelar på gården.