8 vanligaste skomisstag som brudar gör


Ett bröllop är utan tvekan en av de viktigaste händelserna i varje kvinnas liv. Så det är inte konstigt att du - från topp till tå - skulle vilja känna dig riktigt speciell. Tvivlar du på om det är värt att fokusera på skor, eftersom de ändå kommer att döljas under en lång klänning? Detta är ett av de vanligaste misstagen! När allt kommer omkring är bekväma skor nyckeln till framgång när du vill utstråla självförtroende och känna dig bekväm med att dansa hela natten.

Undvik bättre dessa misstag!

Att hitta rätt bröllopsskor är en riktig utmaning. Förutom den perfekta looken är den perfekta passformen också viktig. När allt kommer omkring, vad bryr du dig om vackra bilder när smärta och blåsor hindrar dig från att glädjefullt fira kärleken med dina nära och kära? Om du vill undvika detta, se till att kolla vilka misstag brudar oftast gör när de köper bröllopsskor.

#1 Att ge upp komfort

Ge inte under några omständigheter upp komforten på din bröllopsdag. Du kommer med största sannolikhet tillbringa det mesta av din tid på fötterna, så du måste vara säker på att skorna som följer med dig lätt kommer att klara denna utmaning. Se till att storleken på skorna sitter bra och att hälen inte är för hög och inte hindrar din rörelse.

#2 Lämna köpet av bröllopsskor till sista minuten

När du förbereder bröllopet planerar du allt i förväg, men du lämnar köpet av skor till sista minuten? Detta är ett stort misstag! Se till att skorna som du ska bära på ditt bröllop följer med dig när du gör ändringar i din bröllopsklänning. Hälhöjden är trots allt en oerhört viktig aspekt när man justerar dess längd. Dessutom, ju tidigare du har dem med dig, desto mer tid kommer du att ha för att bryta ner dem.

#3 Att ta på sig bröllopsskor för första gången

Många brudar förvarar sina bröllopsskor i en låda tills de äntligen gifter sig. Detta är ett av de vanligaste misstagen som avsevärt kan påverka din komfort!

Även om tanken på fula, svåra att ta bort fläckar på en orörd, snövit ovandel verkligen kan ge dig huvudvärk, dröj inte med att bära dina nya skor. På så sätt kommer du att kunna anpassa dem till formen på dina fötter, tack vare vilka du enkelt kan dansa hela natten. För att undvika fläckar och smuts, använd nya skor runt om i huset, t ex på mattor.

#4 Att glömma ett par extra skor

Ett annat vanligt misstag som brudar gör är att glömma ett par extra skor. När allt kommer omkring kan du aldrig vara 100% säker på att dina bröllopsskor inte skaver dig. Låt inte blåsor och liktornar förstöra ditt nöje och fyll på med bekväma skor för en omväxling. Det kan vara dina favoritballerinor i en ljus nyans, okonventionella sneakers eller bekväma sandaler som du gärna bär på sommaren. 

Psst! Se till att även ta med dig plåster och gelkuddar för avlastning om dina skor orsakar smärtsamma skador på dina fötter.

#5 Kombinera kristaller på skor med tyll

Valet föll på en lång bröllopsklänning i tyll? Undvik att bära kristallprydda skor med den. Dessa skimrande accessoarer ser fenomenala ut, men de kan lätt fånga din klänning och orsaka katastrofala resultat. Kombinationen av kristaller på skor med tyll kan skapa fula bloss och till och med revor på din dyrbara klänning. Detta är mycket viktigt om du vill sälja den senare utan att tappa i värde.

#6 Att köpa skor endast för ett tillfälle

Att bara ha på sig bröllopsskor på sitt eget bröllop är ett stort missförstånd! Ofta är sådana skor ganska dyra, och att gömma dem längst ner i garderoben efter denna viktiga händelse är ett riktigt slöseri. När du köper skor till ett bröllop, se till att de kommer att tjäna dig även i framtiden - till exempel under ceremonier som kräver eleganta kläder eller på dejter med din älskade.

# 7 Att glömma säkerheten

Dina skor passar perfekt, och de passar fenomenalt ihop med brudklänningen? Det finns en sak till som du inte bör hoppa över om du vill vara säker på att det roliga fram till gryningen kommer att bli framgångsrikt. Det handlar om din säkerhet. Ett halt parkettgolv i kombination med en oanliten sula kan likna en riktig ishall och få bruden att falla spektakulärt inför alla gäster. För att förhindra detta, investera i halkfria skoklistermärken som minskar halkeffekten till en låg kostnad.

#8 Att välja för höga klackar

Den här speciella dagen bryr du dig om ett unikt utseende och vill att dina ben ska se helt enkelt fantastiska ut? Även om skyhöga klackar säkert kommer att hjälpa dig att få effekten av ben mot himlen, om du inte är van att gå i sådana skor, är det bättre att inte fresta ödet. Du kan trots allt inte föreställa dig att ha roligt avbrutet av en stukad fotled eller trasiga tänder, eller hur?

Känn dig som en prinsessa

På denna speciella dag, som är ett bröllop, vill du verkligen känna dig som en riktig prinsessa. En länge utvald klänning, noggrant matchade accessoarer och till sist dem. Även om de ofta är gömda under en lång klänning, är det skorna som kan påverka din känsla av komfort. Vi är övertygade om att du tack vare vår guide kommer att undvika de vanligaste misstagen som brudar gör när du köper bröllopsskor.