3 sätt för skor och höst - vad ska du komma ihåg under denna våta perioden?

Framför allt måste vi komma ihåg att inte en man lever ett par skor. Vi kan - och det är värt att göra det - så många som tre par olika skor för höst, tack vare vilket vi kommer att må bättre här . Vi kan köpa eleganta, originella skor, perfekt till exempel för Andras parti, dagliga skor och skor för speciella tillfällen, som är mycket bekväma och oförstörbara. Eftersom hösten är just det - våra skor kan snabbt förstöras av pölar, tunga morgnar eller tunga eftermiddagar. Här är fem sätt att ta hand om dina skor på alla höstförhållanden.

1. Se upp för att du blötlägger dina skor!

Läckande skor inte bara förstör deras Struc här SLE och gör en säsong kommer att avyttras. Soaking hotar din hälsa, särskilt under hösten i svaghet. Vid denna tid på året är det värt att använda skyddet av din kropp inåt, men också från utsidan. Lång gång i våt eller till och med fuktig skor kan orsaka många sjukdomar. Och sjukdomar behövs inte för lycka. Blötläggda stövlar bör torkas så snart som möjligt så att de inte kommer att kunna deformeras. Detta är mycket viktigt.

2. Suede och höstpölar?

Suede är väldigt elegant, men passar inte riktigt hösten väder. Regn kan snabbt förstöra dem genom att bli våt - speciellt den här typen av skor är inte värt att ta med dig på långa resor. Suede, även om den är unik, är inte lika hållbar som halt material och överför vatten. Om du emellertid inte behöver stanna länge, är det värt att ställa upp dem för ett speciellt tillfälle, gå ut till stan eller ett datum. Om vi råkar blöta det, bör du under inga omständigheter torka dina skor med hårtork. Det är också förbjudet att placera dem under en radiator och i den ljusa, ljusa solen.

3. Wellingtoner är alltid ett bra val

Vi har redan skrivit om galoscher TUmen det är värt att komma ihåg att de är skor som älskar denna årstid. Galoshes är idealiska inte bara under vandring eller under en skogsvandring. De fungerar också bra i staden, på jobbet och på väg till skolan. De är vattentäta, och många olika mönster tillåter oss att välja rättTU perfekt skor. Galoshes kräver inte tidigare skydd mot fukt, som mocka eller läder. De skyddar foten mot regn och pölar. Som ett resultat nå allt fler människor för det, berömmer sina fördelar och olika färger.