3 sätt att bära skor och falla - vad ska du komma ihåg under denna våta period?


Först och främst måste vi komma ihåg att en person lever inte bara med ett par skor. Vi kan ha - och det är värt att göra det - så många som tre par olika skor för hösten, tack vare vilket vi helt enkelt kommer att må bättre. Vi kan köpa eleganta, formella skor, perfekta för en St. Andrews fest, casual skor och skor för speciella tillfällen, som är mycket bekväma och oförstörbara.

Först och främst måste vi komma ihåg att en person lever inte bara med ett par skor. Vi kan ha - och det är värt att göra det - så många som tre par olika skor till hösten, tack vare vilket vi kommer att känna oss välmåendehär bättre. Vi kan köpa eleganta, formella skor, perfekta för en St. Andrews fest, casual skor och skor för speciella tillfällen, som är mycket bekväma och oförstörbara. För hösten är precis så - våra skor kan snabbt försämras på grund av vattenpölar, regniga morgnar eller regniga eftermiddagar. Här är fem sätt att ta hand om dina skor under alla fallförhållanden.

1. Se upp för att dina skor blir blöta!

Blötläggning av skor förstör inte bara deras strukturhärs och får dem att kasta ut efter en säsong. Blötläggning är ett hot mot din hälsa, särskilt under höstens svaghet. Vid denna tid på året är det värt att använda skyddet av din kropp både inne och ute. Lång promenad i våta eller till och med fuktiga skor kan orsaka många sjukdomar. Och sjukdom, trots allt, behöver ingen vara lycklig. Våta skor ska torkas så snart som möjligt så att de inte hinner deformeras. Det är väldigt viktigt.

2. Mocka och höstpölar?

Mocka är väldigt elegant, men det passar inte riktigt höstvädret. Regn kan snabbt förstöra dem genom att bli blöt - speciellt den här typen av skor är inte värt att ta med sig på långa resor. Mocka, även om det är unikt, är inte lika hållbart som hala tyger och är genomträngligt för vatten. Men om du inte behöver vara ute länge är det värt att bära dem vid ett speciellt tillfälle, gå ut till staden eller på en dejt. Om vi ​​blir våta ska vi under inga omständigheter torka sådana skor med en torktumlare. Det är också förbjudet att placera dem under en radiator eller i ljus, ljus sol.

3. Wellington stövlar är alltid ett bra val

Vi har redan skrivit om galoscher HÄR, men det är värt att komma ihåg att det här är skor som älskar den här tiden på året. Wellington stövlar är perfekta inte bara för vandring eller under skogspromenader. De kommer också att fungera bra i staden, på jobbet och på väg till skolan. De är vattentäta och många olika mönster gör att vi kan välja precis rätt sättHÄR perfekta skor. Wellington stövlar kräver inte, som mocka eller läder, förhandsskydd mot fukt. De skyddar foten mot regn och vattenpölar. Som ett resultat når allt fler människor efter dem och berömmer deras fördelar och olika färger.