Befado niechodki 002P041 rosa

Produkten är inte tillgänglig ;(

Befado Niechodki 002P041 – Perfekta första skor för din baby i rosa

Bebisar är små som upptäcker världen mer och mer intensivt varje dag. Även om de inte kan ta steg på egen hand ännu, kräver deras fötter skydd och värme, särskilt under promenader och turer i barnvagn. Befado, en välkänd tillverkare av barnskor, förstår perfekt barnens behov och föräldrarnas oro för deras barns komfort och hälsa. Det är därför jag föreslår en serie barnvagnar 002P041, som hjälper till att svepa in ditt barn i skonsamhet och säkerhet.

Pink Befado babywalkers är designade för tjejer som kan se snygga och charmiga ut även under de första månaderna av livet. Skornas design kombinerar funktionalitet och estetik. För små prinsessor är det inte bara ett skyddande element av kläder, utan också en snygg accessoar.

Produkten kännetecknas av sin lätthet och speciellt utvalda material. Den elastiska strumpan som gåstolarna är gjorda av fäster perfekt på barnets ömtåliga hud, utan att orsaka skavsår eller irritation. Tack vare sin flexibilitet anpassar sig skorna lätt till den lilla foten och stannar på plats även under barnets intensiva rörelser.

Den halkfria sulan, tillverkad av miljösäker TPE, garanterar stabilitet på olika ytor och skyddar mot eventuell halkning. Detta är en särskilt viktig aspekt när ett barn börjar försöka resa sig eller krypa för att undvika oönskade fall.

Det roliga djurmotivet på strumpan är en charmig dekoration som säkerligen kommer att dra till sig barnets uppmärksamhet, stimulera hans syn och uppmuntra honom att leka. Rosa nyanser och söta mönster är perfekta accenter för små damer.

Befado gåstolar är synonymt med kvalitet och omsorg för de små. Det här är skor som är lämpliga för barn som inte kan gå ännu, men som ändå behöver särskilt skonsamt stöd. Produkten är förpackad i Befado originalförpackning, och dess vikt inklusive den enskilda förpackningen är endast 0,25 kg, vilket gör den enkel att lagra och transportera.

När du väljer skor till ditt barn är det värt att välja ett märke som har litats på av föräldrar och specialister i flera år. Genom att välja Befado gåstolar kan du vara säker på att du bryr dig om ditt barns hälsa och komfort från de första dagarna av livet.

  • Karaktär: brist
  • Färg: rosa
  • Förpackningsskick: Original
  • Material: tyg
  • sex: flickor
  • Producentkod: BM171994

Tack för att du lägger till din kommentar.

|