Befado barnskor 217P114 marinblå blå

Produkten är inte tillgänglig ;(

Befado - Snake 217P114 barnsandaler i marinblått och blått

Barnfötter är små konstverk av naturen som växer och utvecklas i varje ögonblick av ett barns liv. För att ge dem de bästa förutsättningarna för utveckling är det nödvändigt att välja lämpliga skor som stöder korrekt hållning och tar hand om de små fötternas hälsa. Det är här varumärket Befado kommer till vår hjälp och dess barnsandaler från Snake-kollektionen, modell 217P114. Befados designers har utvecklat en produkt som inte bara är visuellt attraktiv tack vare sin marinblå och blå färg, utan också funktionell och hälsosam för barnet.

Befado, en känd tillverkare av barnskor, har i åratal sett till att deras produkter uppfyller de högsta standarderna. Ormsandaler med högre klack är det perfekta valet för föräldrar som vill skydda sina barn mot avvikelser i fotutvecklingen, som platta fötter. En styv hälräknare och en specialkonstruerad sula garanterar stabilitet, säkerhet och komfort under varje lek.

Vad skiljer 217P114-modellerna från konkurrenterna? Först av allt, flexibiliteten i sulan, som böjer sig där ortopederna rekommenderar, anpassar sig till barnets naturliga rörelser under gång. Tack vare detta fungerar dessa sandaler perfekt både under intensiv lek och under de första osäkra stegen.

Materialet som används för att tillverka dessa barntofflor är ett högkvalitativt tyg som säkerställer tillräcklig ventilation och en hälsosam miljö för barnets fötter. Bekväma spännen gör det enkelt att ta av och på skorna, vilket säkert kommer att uppskattas av både unga användare och deras föräldrar.

Snake sandaler från Befado är avsedda för pojkar och flickor, tack vare de universella färgerna kommer de att fungera bra med båda. Varje par skor är lätta - produktens vikt med individuell förpackning är bara 0,3 kg, vilket inte belastar små ben och låter barn röra sig fritt.

Genom att välja Befado förser du inte bara ditt barn med snygga och praktiska sandaler, utan investerar också i deras framtida hälsa och komfort. Modellen Snake 217P114 är skor designade med de yngsta barnen och deras behov i åtanke, som kombinerar komfort, stil och bra kvalitet.

  • Karaktär: brist
  • Ytterligare information: Stabil hälräknare
  • Färg: Marin blå
  • Material: Tyg
  • sex: Pojkarna Småflickor
  • Lås typ: Spännen
  • Produktvikt med individuell förpackning: 0.3

Tack för att du lägger till din kommentar.

|