Barn Silver Glitter Sneakers Bling-Bling 888-1B silver-

17,80 EUR

Upptäck en värld av unik stil för de yngsta med glittersneakers för barn Bling-Bling 888-1B i silver. Dessa charmiga skor kombinerar glans och komfort, vilket gör dem till en oumbärlig del av varje liten modeälskares garderob. Producerade av ett välrenommerat, men mindre känt märke, utmärker sig dessa sneakers av sin kvalitet och ursprungliga utseende.

Ovandeln är gjord av ett mjukt och flexibelt material och är täckt med delikat glitter som lyser vackert vid varje rörelse, väcker uppmärksamhet och tillför charm. Tack vare detta ser Bling-Bling barnsneakers inte bara spektakulära ut, utan garanterar också komfort att bära hela dagen. Materialets mjukhet gör att skorna sitter bra på fötterna och barn kan njuta av rörelsefrihet utan att behöva oroa sig för skavsår eller obehag.

Den halkfria sulan garanterar säkerhet när du spelar på en mängd olika underlag, från lekplatsen till skolkorridorer. Typerna av fästelement, som snören, gör att skorna kan anpassas individuellt till foten, vilket är särskilt viktigt för växande barn.

Utformningen av dessa sneakers kommer utan tvekan att locka uppmärksamhet och betona den unika stilen hos varje liten fashionista. Silverfärgen är universell och kan enkelt kombineras med olika klädesplagg, från jeans till klänningar.

Skornas kön riktar sig till tjejer, men deras unika design kommer säkert att tilltala alla som letar efter något unikt. Vikten på produkten med individuell förpackning är endast 0,29 kg, vilket bekräftar dess lätthet och komfort att bära.

När du väljer rätt storlek är det värt att använda den tillgängliga storlekstabellen för att perfekt passa sneakers till barnets fötter. Vi uppmuntrar dig att kolla in hela vår kollektion av barnsneakers för att hitta de perfekta skorna som kommer att möta förväntningarna hos de yngsta modetrendsetter.

Låt ditt barns varje steg glittra i våra silverglittriga Bling-Bling 888-1B sneakers! Gör mode roligt för dem och ett sätt att uttrycka sitt eget unika jag.

  • Karaktär: brist
  • Producentkod: 888-1B
  • Färg: silver-
  • Material: Tyg
  • sex: Småflickor
  • Lås typ: Skosnören
  • Produktvikt med individuell förpackning: 0.29

Tack för att du lägger till din kommentar.

|