Svarta sportskor för män Pilpol C104 grå blå vit

Produkten är inte tillgänglig ;(

Att hitta den gyllene medelvägen – skor som varken kommer att vara för formella eller för lösa för att ha på sig till jobbet, men som samtidigt gör att du kan hitta rätt vid andra tillfällen, är ingen lätt uppgift. De presenterade herrskorna uppfyller ovanstående krav, samtidigt som de ser riktigt imponerande ut.


Fördelen med de erbjudna skorna är att de är gjorda av naturligt läder. Kombinationen av färger - silver, grått, blått och vitt - ser extremt elegant ut, till en sådan grad att skornas sportiga karaktär är praktiskt taget oansenlig.

Självklart ska sportskor också vara väldigt bekväma. I det här fallet är det så, tack vare den intressanta ovandelen och flexibiliteten hos de använda materialen.

C 104-modellen är valet av stilrena män som, förutom kostym, också gillar att bära mer informella outfits. Sportskor är ett naturligt beslut i en sådan situation. Desto mer tilltalande är det faktum att de presenterade skorna kan köpas till ett fyndpris, vilket dessutom skiljer denna modell från andra liknande kvalitets.

  • Innersula: Naturläder
  • Yttre material: Naturläder
  • Dominant mönster: utan mönster
  • Färg: grå blå Vit

Tack för att du lägger till din kommentar.

|
Transaktionen lyckades. Jag rekomenderar.