American Club Sport tjejer American k002 rosa mångfärgad vit

Produkten är inte tillgänglig ;(

American Club sportskor är skor designade för små flickor som är i konstant rörelse hela dagen lång.


Denna speciella modell av skodon är gjord av högkvalitativt syntetmaterial, vilket gör att barnets fot andas och inte svettas. De har en vit skumsula. Materialets flerfärgade mönster kommer att tilltala liten fashionista och kommer att komplettera alla barns garderob.


Barnskor är mycket lätta och bekväma, så varje lek kommer att vara ett nöje. De är framgångsrikt lämpliga för att gå på gatan, för en promenad i parken, för en lekplats och för flickor att utöva lätta sporter. De presenterade skorna är slip-ons, så den lilla damen kommer att ta på sig dem själv utan hjälp av sina föräldrar.


Storlekar 27 till 31 tillgängliga på KeeShoes webbplats kommer att tillåta små och stora flickor att njuta av dem. De utvalda skorna kommer hem till oss inom 1-2 arbetsdagar.


American Club barnskor är ett bra val för din lilla. Låt oss garantera våra barn oförglömliga äventyr med sportskor på fötterna.

  • Lås typ: Annan
  • Karaktär: brist
  • sex: Småflickor
  • Färg: mångfärgad Vit

Tack för att du lägger till din kommentar.

|
100% POSITIVT! Bra kontakt med säljaren, varor enligt beskrivning, snabb leverans. Denna transaktion är ett nöje :) Tack, vänliga hälsningar och rekommendationer.