Sandaler pojkroppar Mazurek 1187 c. Gul marinblå

52,44 EUR

Produkt: Pojksandaler Rzepy Mazurek 1187 c.gul marinblå gul

Mazurek-företaget, känt för sin omsorg om små fötters sunda utveckling och säkerhet, presenterar sin senaste hit - kardborresandaler för pojkar i levande gula och marinblå färger. Dessa snygga och funktionella skor är ett perfekt val för ett aktivt barn, som inte bara ger komfort utan också stödjer fotens korrekta utveckling.

Mazurek 1187-sandaler kännetecknas av sin unika design och är helt tillverkade av naturligt läder av högsta kvalitet. Insidan av skon är även fodrad med läder, vilket gör att dina fötter kan andas hela dagen. Dessutom garanterar profilerade läderinsatser en perfekt passform till formen av en liten fot, vilket garanterar komfort och säkerhet under varje äventyr.

Kardborreband, som är en del av fästet, är en annan fördel med dessa sandaler. De gör det möjligt för barnet att ta på och av skor enkelt och självständigt, vilket stödjer hans eller hennes självständighet. En styv hälräknare garanterar benstabilisering och tillräckligt stöd för en liten fot.

En av nyckelaspekterna som Mazurek fokuserar på är säkerheten. Sandalernas gummisula har anti-halkegenskaper som minimerar halkrisken, vilket säkerställer säkra steg på olika underlag, oavsett om du leker på gården eller går till barnkammaren.

Mazurek 1187 sandaler, tack vare sina intressanta färger, kommer att fungera perfekt med en mängd olika garderober - från jeans till korta shorts. De kommer inte bara att vara praktiska, utan också ett moderiktigt inslag i varje pojkes vår- och sommarstyling.

Sammanfattningsvis är Mazurek 1187 c.yellow, marinblå, gula kardborrepojksandaler en produkt som tack vare kombinationen av kvalitet på utförande, användarvänlighet och attraktivt utseende kommer att uppfylla förväntningarna hos även de mest krävande föräldrarna och deras barn. Genom att välja Mazurek skor investerar du i en hälsosam utveckling av ditt barns fötter.

  • Karaktär: brist
  • Ytterligare information: Stabil hälräknare Profilerad insats Innersula i läder
  • Producentkod: 1187
  • Färg: Marin gul
  • Material: Naturläder
  • sex: Pojkarna
  • Lås typ: Kardborre
  • Produktvikt med individuell förpackning: 0.32

Tack för att du lägger till din kommentar.

|
Jag ville redan köpa dessa skor till min son. Igår lade jag till priset på 119 PLN i varukorgen. I morse ville jag betala och lägga en beställning, och det här är en zooonk. Pris 179 zloty. Vilket bedrägeri. Mega besvikelse. Och jag ville beställa något åt ​​mig själv. Inte snällt. Det är vad Polen handlar om. Ps jag var tvungen att lägga till en asterisk för att skicka min åsikt. Butiken förtjänade inte ens en.
|